888 Poker

Lumea vorbeste despre pokerul online ca este in moarte clinica. Cei care vorbesc asa nu au intrat inca pe 888 Poker.
Sunt foarte multi jucatori de poker online prezenti pe site in toate turneele posibile. Iar jucatorii de pe 888 Poker sunt cel putin cu un nivel mai jos decat jucatorii de la Poker Stars.
Am un prieten bun care joaca la Poker Stars si imi spunea ieri ca si la turneele mici, daca faci o greseala esti mancat.

Daca aveti de gand sa faceti bani din poker, incercati in primul rand siteuri ca 888Poker sau RedKings Poker, pentru ca aici nu sunt asa de multi jucatori profesionisti.
Nu sunt probleme cu platile, pentru ca am facut retrageri mai mereu pe cardul meu Ing si banii au venit fara probleme.
Dar sa nu incercati sa jucati mai multi cu Ip-uri diferite la aceeasi masa in combinatie, ca sa le luati banii altor jucatori, pentru ca se prind destul de repede. Mai ales ca suntem romani. Si o sa va inchida conturile definitiv.

Interfata de la
888 pOKER este destul de prietenoasa si usor de navigat, dar nu se compara cu cea de la Poker Stars.
Aveti o limita de maxim 6 mese de poker deschise in acelasi timp. Unii spun ca e loc de mai bine, dar pentru mine este destul.
Bonusul oferit de 888 Poker este de 400 de dolari, 100% din prima depunere pentru jucatorii noi. In afara de acest bonus, aceasta camera de poker online ofera si bonusuri dese de reincarcare.
Puteti juca poker pe acest site direct de pe orice smartphone, pentru ca Aplicatia de mobil 888poker este disponibila pe Android si pe iOS.

Mesele cash disponibile pornesc de la 0,01$/0,02$ și merg până la 3$/6$, iar evenimentele Sit&Go au buy-in-uri de la 1$ la 55$.
Ce nu imi place la 888 Poker este ca nu au turnee cu fonduri de premii imense.

Voi ce parere aveti despre 888 Poker?

You may also like...

2 Responses

  1. Marius says:

    Salut , mie nu mi se mai încarcă aplicația contul Est e in regula ca intru dupa laptop dar pe telefon nu imi deschide aplicația telefonul este samsung

    • Mike says:

      Ai incercat sa vorbesti cu cei de la Relatii cu clientii de la 888 Poker? POate e nevoie sa faci download la o aplicatie pentru mobil si ei iti vor explica toti pasii de urmat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap