Bonus 2000 dolari la betfair poker

Betfair e cea mai tare casă de exchange-bets, iar unii pariori așteptând rezultatul unui meci ca să vadă dacă a ieșit pariul sau nu, joacă între timp și la poker.
Așa încât aici, în afară de bonus 2000 dolari la betfair poker, găsiți și jucători care sunt mai atenți la pariurile live decât la mesele de poker și puteți să faceți niște bani datorită acestui lucru. Nu toți sunt pariori, sunt și câțiva rechini de poker în zonă dar nu sunt mulți, ca la pokerstars de exemplu.

Bonusul este de 200%, adică dacă depuneți de exemplu 100 dolari mai primiți 200 de dolari sau dacă depuneți 1000 dolari mai primiți 2000 de dolari.
Acest bonus 2000 dolari la Betfair poker se eliberează în mai multe părți de 5 dolari. Pentru orice mână de poker jucată, după depunere, primiți VIP Poker Points (Status Points) sau VPP. Pentru eliberarea unei părți de 5 dolari din bonus trebuie să faceți 335 VPP.
Pentru eliberarea bonsului total de 2000 dolari, în caz că ați depus 1000 dolari, trebuie să câștigați 134.000 VPP sau Status Points.
Durata maximă de eliberare a bonusului este de 90 de zile.
Dacă nu ați mai jucat la betfair poker încă, deși aveți cont la betfair pariuri de mult timp, aveți tot dreptul la bonusul de poker.

Betfair poker a trecut la rețeaua Ongame în vara lui 2010. Are grafica și viteza jocului bune, numeroși sateliți pentru multe evenimente live, unul din cele mai bune sisteme de recompense din rețeaua Ongame dar are și un minus: Nu găsiți ușor jucători de poker la mesele pentru alte jocuri în afară de Texas Holdem.
Pentru că sunt foarte mulți pariori care joacă aici diferite strategii de la sure bets până la Fibonacci, găsiți și la poker toate stilurile de jucători de poker: de la începători care joacă fiecare mână de poker până la profesioniști care se antrenează pentru marile turnee.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap