Casa de pariuri bet365

Bet365 nu mai primeste clienti noi din Romania.

În 2014, casa de pariuri bet365 nu a modificat bonusul pentru români. Chiar și azi, dacă depuneți 200 de ron, mai primiți 200 ron bonus. Bonusul este valabil pentru cei care încă nu au cont la bet365.

În plus aveți la dispoziție și bonusul pentru mobil care este în valoare de 100 ron. În aceste vremuri când lumea iese în oraș la o cafea sau o bere, în loc să schimbe o vorbă și o privire cu prietenii de la masă, preferă să între de pe mobil pe internet ca să de un check-în și să interacționeze pe Facebook sau Twitter, casa de pariuri bet365 s-a gandit si la pariorii care doresc sa parieze online de pe mobil.
Aveți la dispoziție doar un bonus activ la un moment dat. Dacă aveți bonusul la prima depunere activat trebuie întâi să îl finalizați și doar apoi să rulați bonusul pentru mobil. Toate la timpul lor.

Rulajul bonusului este de 3 ori depozitul plus bonusul, pe cote egale sau mai mari de 1,50. Nu se face rulajul pe handicap asiatic sau pe numărul de puncte la baschet. Aveți la dispoziție 3 luni ca să finalizați bonusul. Pentru că bet365 are o platformă live cu multe evenimente sportive, rulajul bonusului se pooate realiza foarte ușor. Aveți de unde alege meciuri din toate sporturile posibile de la fotbal, tenis, baschet, hochei,snooker, volei, fotbal de sala, curse de cai sau caini, darts pana la sporturile americane: baseball, etc.

In afara de pariuri, casa de pariuri bet365 are casino și cameră de poker pe același site.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap