Casa de pariuri Betfair

Casa de pariuri Betfair are cea mai buna oferta de pariuri pentru fotbal, curse de cai sau caini. Aproape toate meciurile din lume sunt prezente in oferta pariurilor live.
Un pariu interesant la Betfair il reprezinta LAY. Doar la aceasta casa de pariuri poti paria de exemplu ca meciul nu se va termina cu scorul de 1-1. Orice alt rezultat, cu care se termina meciul, este castigator.
Acum Betfair ofera 20 de euro la prima depunere. Oferta este urmatoarea: daca pariati de cel putin 20 de euro pe o cota de minim 1,20 si perdeti, primiti banii inapoi. Daca este sa castigati, trebuie sa va bucurati de castig. Primiti banii inapoi pentru primul pariu doar daca pierdeti.

Puteti sa pariati pana la 10000 de euro pe un singur meci sau mai multe. Sumele castigate nu au limita impusa.
Daca jucati la siguranta pe cel putin 1 gol marcat la un anumit meci, cota oferita de Betfair este de 1,06, fata de alte case de pariuri care ofera

doar 1,03 pentru acelasi pariu. Pariul minim este de 2 euro.

Nu este o casa de pariuri perfecta. Trebuie sa platiti un comision intre 55 si 7% pentru fiecare suma castigata. Atunci cand pierdeti nu trebuie sa platiti nimic.
Ofertele de pariuri pentru hochei sau baschet nu sunt stralucite, au putine pariuri. Daca preferati fotbalul si apriurile pe goluri marcate deschideti un cont la Betfair.
Ofera pariuri la tenis doar pentru turneele mari, fata de bet365 care ofera pariuri la tenis pentru toate turneele.

Retragerile sunt procesate repede. Eu am retras ieri prin Skrill(moneybookers) si banii au ajuns in 12 ore. Daca retrageti prin card bancar, banii ajung in maxim 24 de ore.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap