Rocky Slot

rocky slot

Azi am văzut discursul motivațional al lui Stallone către fiul sau din ultimul film Rocky și mi-am amintit că eu nu am scris încă un articol despre slotul cu același nume, pe care îl găsiți in cazinourile online.
Acest slot îl puteți juca pe suma minimă de 0.01 dolari pe linie până la suma maximă de 250 dolari, oricând la bet365.

Rocky Knockout Bonus Game
Dacă ai norocul și pică simbolul mănușa albă pe prima rolă și simbolul mănușa roșie pe a 5 a rolă în același timp, te-ai ales cu un bonus. Poți alege să te lupți cu Apollo, Drago sau Mr. T.
Rocky se va lupta cu unul dintre ei într-un meci de box de 10 reprize. Dacă este să câștige o repriza Rocky, suma câștigată până atunci se mărește de 3 ori.
Sunt prezentate chiar clipuri din filmele Rocky.

The Rocky Feature
Dacă se formează literele ROCKY de la stânga la dreaptă suma câștigată este înmulțită cu 5.
Filmul Rocky după care a fost inspirat acest slot, cel din 1976 a câștigat 3 Oscaruri printre care și: Cel mai bun film și Cel mai bun regizor.
A fost filmul care i-a propulsat cariera lui Sylvester Stallone, omul care a făcut zeci de filme de acțiune și care chiar nu se lasă cu una cu două pentru că lucrează la încă un film, The Expendables 3, care va putea fi vizionat pe marile ecrane în 2014.
Numai nume mari își vor face apariția în acest film:Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Mel Gibson, Dolph Lundgren, Harrison Ford și Arnold Schwarzenegger.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap