Buchete de flori pentru ziua de nastere

Ieri, m-a sunat un prieten bun ca sa ma intrebe de unde sa cumpere 29 de trandafiri pentru ca era ziua iubitei lui. Si pentru ca omul stia ca am o amica care are o florarie, a apelat la mine ca sa ii pun o vorba buna. Asa suntem noi, romanii. Incercam sa obtinem un pret cat mai bun pentru produsele pe care le cumparam si asta nu e un lucru rau. Asa ca prietenul meu s-a dus la florarie si a cumparat 29 de trandafiri de culoare rosie si a fost multumit si de pret. Florile pot aduce zambetul unei femei indiferent de anotimp. Dar va spun un singur lucru care este destul de important. Nu cumparati flori unei femei care lucreaza in domeniu, adica are o florarie. Orice altceva e in regula. Sunt multe flori pentru ziua de nastere de unde sa alegeti, dar ar fi bine sa stiti cate ceva despre femeia careia ii cumparati un buchet. Ce culoare prefera, daca e romantica, daca e pasionala si multe altele.

Cand e vorba de flori pentru ziua de nastere, barbatii pot face niste gesturi de neuitat. Am vazut chiar acum 2 saptamani un buchet de 101 trandafiri comandati pentru ziua unei domnisoare care implinea 25 de ani. Chiar am vorbit cu niste femei si unele ziceau ca nu au primit niciodata un numar asa mare de flori. Au primit buchete de flori pentru ziua de nastere, dar niciodata peste 100 de trandafiri de exemplu. Femeile sunt foarte sensibile, au nevoie de atentie, de imbratisari, de vorbe frumoase de iubire, de flori, de gesturi mici, de mesaje atunci cand se asteapta mai putin si de un barbat care stie ce vrea de la viata.

Am avut o iubita, care avea parintii despartiti. Nu osa discut aici motivul divortului dintre cei 2 si o sa ma opresc doar la partile pozitive din relatia lor. Dar tatal ei, atunci cand venea in vizita la mama ei, mereu aducea flori frumoase. Daca nu gasea o florarie deschisa, se oprea pe un camp si culegea cateva flori diferite si face un buchet interesant. Dar nu venea niciodata cu mana goala.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap