Cate scaune sa pun la o masa?

scaune bucatarie

Petrecem foarte mult timp în bucătărie: atunci când pregătim mâncare și visăm să devenim cei mai buni bucătari din lume sau când bem cafeaua liniștiți și ne punem ordine în gânduri. Iar mobila din bucătărie trebuie să fie pe gustul vostru. Așa că dacă va renovati apartamentul sau aveți de gând doar să schimbați mobila din casă, am câteva sfaturi alegere scaune de bucătărie potrivite pentru voi.

Câte scaune să pun la o masă?
În primul rând, asta depinde de formă mesei: la o masă rotundă puteți așeza lejer patru scaune, iar la o masă dreptunghiulară minimum șase scaune. Cu ajutorul meselor pliabile sau a celor ce se pot lungi, puteți crește capacitatea de a primi oaspeții, fiind necesare scaune în plus. Este întotdeauna bine să aveți în casă cel puțin două scaune în plus față de cele existente pentru fiecare membru al familiei. Este foarte important ca unele scaune lemn bucătărie să fie comode ca să te simți bine atunci când mănânci paste sau friptură cu cartofi. Și încă un lucru care trece neobservat atunci când lumea cumpără scaune lemn bucătărie și anume greutatea lor. Aproape în fiecare zi o să muți un scaun sau mai multe din bucătărie pentru că unii vor să stea în capul mesei, iar alții lângă frați sau surori. Așa că foarte des se vor face mutări de scaune prin bucătărie și dacă aceste obiecte de mobilier sunt grele nu mai e nicio plăcere să le tot muți non stop.

Dacă obișnuiți să primiți oaspeți, este de preferat să alegeți scaune cu spătare confortabile, tapițate, din material textil sau piele, astfel încât aceștia să se simtă cât mai bine luând cina la dumneavoastră. Sunt prețuri diferite pentru un anumit scaun de bucătărie în funcție de firma care îl realizează sau de magazinul online de unde vă cumpărați mobila. Când e vorba de asemenea achiziții nu e bine să vă grăbiți pentru că aceste scaune de bucătărie nu le schimbați o dată la 3 luni sau la 6 luni, ci vor rămâne în casa voastră cel puțin câțiva ani. Asta în cazul în care sunt scaune de calitate și din materiale rezistente cum ar fi textilele sau pielea tapițată.

You may also like...

2 Responses

  1. Cristina Marcu says:

    Nu m-am gandit niciodata la faptul ca mai conteaza si greutatea scaunelor. Insa am citit materialul tau si imi dau seama cata dreptate ai, ca-mi aduc aminte de cand am stat cu chirie intr-o garsoniera unde aveam 2 scaune foarte grele. Ma disperau de fiecare data cand trebuia sa le mut sau chiar si atunci cand trebuia doar sa le trag sa putem sa ne asezam la masa. Asadar sunt perfect de acord cu tine, greutatea scaunelor chiar conteaza!

  2. Mike says:

    Si daca sunt scaunele de bucatarie foarte grele si la tarasti pe gresie se aude un sunet ciudat. In plus disperi si vecinii care sunt rupti de oboseala de la munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap