Cadouri inedite pentru toata familia

cadouri Craciun

Mai sunt câteva zile până în Decembrie, cunoscută de toată lumea ca fiind luna cadourilor. Indiferent de buget, ar fi bine să faci un gest sau mai multe pentru familia ta, pentru jumătatea ta sau pentru prietenii apropiați. Ați văzut vreodată un bărbat care a primit cadou un ceas de mână care este considerată cea mai importantă bijuterie a unui mascul? E tot timpul cu zâmbetul pe buze. Ați văzut vreodată o femeie care a primit cadou o pereche de pantofi? E fericită și plină de viață, îi poartă peste tot și se mândrește ce acea pereche de pantofi. Dar ca să poți să faci cadouri la toată lumea care contează întradevăr în viața ta ar fi bine să cauți niște reduceri la cosuri cadou pentru Crăciun.

Un cadou indiferent de valoarea lui îmi umple sufletul de bucurie. O prietenă apropiată a plecat de 2 luni în Norvegia ca să își facă viața mai bună, să câștige un ban în plus, să își ia mașina mult visată, să se realizeze pe plan material. Dar nu a uitat de mine și ieri pe Facebook mi-a spus că mi-a pregătit un cadou de Crăciun pe care o să îl ridic de la mama ei în apropierea Sărbătorilor. Mi-a făcut ziua mai bună.
Chiar dacă mi-a explicat că nu este un cadou scump sau pretențios, eu eram fericit. Pentru că orice gest contează, pentru că nu m-a uitat și pentru că știe sigur cam ce îmi place sau nu să primesc. Asa că mă aștept la o surpriză plăcută.

Noi, bărbații nu suntem foarte buni în alegerea cadourilor. Avem alte calități. Dar dacă nu știi ce să cumperi pentru persoană iubită din viața ta am un pont pentru tine. Pe Pinterest an găsit cont dedicat pentru zeci de idei de cadouri corporate. Pinterest nu doar că m-a ajutat la promovarea acestui site, dar acolo găsesc tot felul de poze relevante pentru sport, rețete de mâncare, statistici despre fotbal, tatuaje realizate de profesioniști, dar și pentru cadori superbe: suport de sticle de vin, un copac din lemn în minitura, iar frunzele lui sunt panouri solare de dimensiuni mici(pentru încărcarea bateriei mobilului) sau un mouse pad de piele.

Eu nu concep să îi las pe cei dragi fără un cadou cât de mic pentru că nu mă simt eu bine, nu pentru că așa trebuie. Sărbători Fericite!

You may also like...

2 Responses

  1. Cristina Marcu says:

    Ma bucur mult sa citesc ca ai fost bucuros sa afli de cadoul pe care ti l-am pregatit inainte sa plec din tara. Am vrut sa stii ca nu uit de oamenii importanti din viata mea, nici macar atunci cand nu sunt acolo fizic. In alta ordine de idei, si cosurile cadou mi se par a fi niste idei foarte bune, mai ales in perioada sarbatorilor. Si eu le recomand ca idei de cadouri pentru cei care nu stiu ce sa cumpere pentru cei dragi.

  2. Mike says:

    Ce repede te-ai prins ca e vorba de tine, desi am schimbat tara in articol. Abia astept sa vad ce cadou mi-ai luat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap