Bacchus va invita la GoodWine

good wine

Am fost crescut de bunici și am trăit printre stupi de albine, pomi fructiferi și viță-de-vie. Bunicul meu se ocupa de tot și a încercat să mă învețe să cresc albine, dar eram mic și îmi era frică de înțepături. Dar după ce am mai crescut, am învățat de la el cum să fac un vin bun, când să culeg strugurii și cât timp să țin mustul la fermentat în butoaie de lemn speciale. Mierea și vinul îmi aduc aminte de copilărie.
Acum, revenind la titlul articolului, dacă vă place să beți vin în diferite ocazii ar fi bine să vă duceți la Târgul de Vinuri GoodWine. GoodWine va avea loc între 25 și 27 noiembrie, la Pavilionul C1 de la Romexpo.

Veți găsi acolo producători mari de vinuri de top din toate zonele geografice. Puteți degusta și cumpăra vin de calitate de la noi din țară, dar și din alte meleaguri cum ar fi Republica Moldova. Vinul de la vecinii noștri de peste Prut l-am degustat la o friptură cu prietenii mei acum 2 ani și are un gust deosebit – se remarcă printr-un buchet rafinat cu nuanțe de prună, ciocolată și smochine, care se dezvoltă în timp dezvăluind arome fine de licorice și șofran. Era o sticlă de vin roșu sec. Sper să găsesc câteva sortimente și pe gustul meu pentru că nu o să ratez Târgul de Vinuri GoodWine unde vor fi peste 60 de producatori și sute de vinuri la degustare.

Dacă săptămâna viitoare, incepand de vineri, nu știți ce să faceți cu timpul vostru liber, atunci ar trebui să faceți o vizită la Romexpo. Bacchus va invită la GoodWine. Bacchus este prezent în viețile noastre de mii de ani. Acesta este zeul roman al al vinului și al viței-de-vie. Dacă preferați zeii greci, atunci Dionis era în mitologia greaca zeul vegetației, al pomiculturii, al vinului, al extazului și fertilității.
Indiferent de numele zeului care vă împinge să gustați un pahar de vin alb sau roșu, cumpărați doar vin de calitate superioară.

You may also like...

3 Responses

  1. Cristina Marcu says:

    Am inghitit in sec citind articolul acesta, asa pofta mi-ai facut. Sper sa se organizeze cat mai multe astfel de evenimente. E de neratat, clar! :D ne vedem pe acolo

  2. Mike says:

    Imi place sa beau vin rosu demidulce care merge la o friptura de vita sau porc. Sper sa gasesc cateva sticle pe gustul meu la Târgul de Vinuri GoodWine. Poate ne vedem prin zona ca sa degustam niste soiuri de vin de calitate.

  1. 29.11.2016

    […] – Rosu Direct – https://rosudirect.com/diverse/bacchus-va-invita-la-goodwine/ – Simona – https://momentedeviata.wordpress.com/2016/11/20/de-la-bachus-la-goodwine/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap