Ce este airsoft-ul?

airsoft

Ce este airsoft-ul?
Airsoft-ul este un joc care simulează un conflict militar, în care se folosesc replici ale armelor adevărate folosite pe teatrele de operațiuni din întreaga lume, dar nu trag cu gloanțe. Aceste replici trag cu bile. Se formează 2 echipe și fiecare echipă își alege propria strategie de atac sau apărare. Se joacă prin păduri sau fabrici și uzine dezafectate. Îți trebuie și puțină condiție fizică pentru că unii aleargă foarte repede și îți pot ajunge în spate, iar alții se pot urca în copaci cu mare ușurință.

Nu ai nevoie de permis, dar sunt câteva reguli pe care trebuie să le respecți. Nu poți să ieși cu aceste arme prin oraș să te afișezi pentru că arată ca armele cu glonț și lumea se poate panica. Mai ales în vremurile noastre când Europa nu mai este un continent sigur pentru civili. Armele airsoft nu trebuie să fie încărcate atunci când le transportați. Îmi aduc aminte atunci când poliția rutieră a tras pe dreapta mașina unor prieteni de-ai mei. Și când i-a pus să deschidă portbagajul și poliția a văzut 4 arme AK-47, a făcut ochii mari. Prietenii mei i-au explicat polițistului că nu sunt arme pe bune și lumea s-a liniștit.

Dacă vă apucați de acest sport trebuie să știți și câteva magazine online, de exemplu Airsoft.ro, de unde să vă cumpărați arme airsoft de top. Airsoft.ro au fost primii primii pe piață de airsoft pentru că sunt cei care au adus prima oară replici. Au peste 12 ani de experiență în domeniu.
În plus au și un departament tehnic care permite customizarea armelor airsoft. Că doar nu vrei să ai o armă la fel ca toată lumea atunci când pleci la luptă printr-o uzină părăsită.

Categorii de arme:
1. Pistoalele electrice au o putere mai mică şi nu au recul.
2. Pistoalele cu gaz au un compartiment în interiorul încărcătorului pe care-l umpli dintr-un tub cu gaz.
3. Pistoalele cu dioxid de carbon funcţionează pe acelaşi principiu cu cele pe gaz, însă au o forţă mai mare şi funcţionează şi la temperaturi scăzute.

Avantajul principal al acestui magazin airsoft este că armele sunt bine structurate și este foarte ușor de navigat. La fiecare armă în parte sunt trecute detaliile necesare, iar voi puteți să luați decizia cea mai bună atunci când vă cumpărați un pistol sau un shotgun.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap