Ce este un leasing operational auto?

Inainte sa vorbim despre ce reprezinta un leasing operational auto, sa va explic cum functioneaza un leasing financiar. In acest caz platesti un avans si apoi luna de luna o anumita suma pana achiti masina. Daca nu platesti mai multe luni, ramai fara masina pentru ca asa este contractul facut. In cazul unui leasing operational auto esti mai relaxat pentru ca nu presupune niciun avans. Doar o plata lunara care reprezinta costurile tuturor serviciilor. Gama de servicii conexe este foarte diversificata, acoperind toate nevoile clientului, de la finantare la achizitie, la mentenanta, asigurari, ITP, la asistenta rutiera. La sfarsitul cotractului, masina se intoarce la firma care presteaza serviciul. Sunt zeci de oferte de leasing operational auto pe piata din Romania, dar este important sa o alegeti pe cea care se potriveste bugetului vostru.

Cu alte cuvinte un leasing operational auto reprezinta o inchiriere pe termen lung a masinii. Iar unul din avantaje leasing operational este faptul ca este un serviciu care te scuteste de timp si bani pentru ca intretine masina. Imediat dupa criza financiara s-a schimbat si perceptia romanilor despre proprietate. Daca in trecut romanii isi doreau un apartament al lor, tinerii de azi prefera sa stea in gazda ca sa se poate deplasa in alte orase sau alte cartiere. Sa poate schimba stilul de viata, fara sa fie legati de un anumit loc. Asa este si in cazul leasingului operational. Iar oamenii de afaceri din Romania au fost nevoiti sa abordeze lucrurile diferit. Au inceput sa caute oferte de leasing operational auto si astfel sa poate controla mult mai bine cheltuielile. Nu poti sa ai o afacere si sa nu ai masina sa te deplasezi, daca afacerea iti impune sa ajungi in anumite locuri, al anumite ore. Si conteaza enorm si masina cu care te prezinti la o intalnire de afaceri.

Mi-a spus un prieten care avea o masina veche si pana la urma s-a hotarat sa o schimbe cu una noua, de top. Si totul s-a schimbat in bine. Lumea il saluta altfel, se deschideau usi la care nu se astepta, totul a devenit mai usor pentru el si afacerea lui.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap