Curatenie generala

Am un prieten care imi zice ca daca e praf pe mobila sau dezordine in casa, nu poate sa doarma pana nu face curat. Omul cam duce la extrem partea asta cu ordinea si curatenia generala, dar nu e bine nici sa cazi in extrema cealalta si sa nu faci nimic in casa. Unii sau unele nuici macar nu spala vasele dupa ce mananca, dar sa mai stearga praful, sa de cu aspiratorul sau cu mopul pe pe parchet. Altii fac zilnic curatenie, iar unii la cateva zile. Eu folosesc cateva tricouri vechi pentru sters praful, dar sunt mult mai bune niste lavete microfibra pe dispotrading.ro .
Un amic mi-a recomandat niste lavete unica folosinta de care sunt multumit atunci cand ma apuca cheful de curatenie. Dau drumul la muzica si nu ma opresc pana nu este totul in ordine.

Iar cand ma apuc de treaba in camera unde imi pregatesc cele mai traditionale bunatati, folosesc des lavete bucatarie. Acolo sunt vase de spalat, aragazul care trebuie curatat macar o data pe saptamana, chiar daca am pus pe niste folie speciala care sa il protejeze de pete de ulei sau de grasime. Si niste lavete profesionale chiar imi pot face viata mai buna. Curatenia trebuie intretinuta pentru ca nu se stie cand te trezesti cu cineva pe la tine si nu ai vrea ca totul sa fie ca dupa razboi. Mai ales daca vine o femeie pe care o doreai de mult timp la tine si tu ai lasta de pe o zi pe alta curatenia si s-ar putea ca nebuna sa nu isi faca o impresie prea buna despre tine si apartamentul tau. Asa ca nu mai amana si ia o laveta microfibra si apuca-te de treaba.

Inca un lucru care nu imi place si nu are legatura cu apartamentul in care traiesc. Nu suport cand vad vecini(pentru ca stau la bloc) care isi lasa gunoiul la usa, afara din apartament. Si sunt mirosuri specifice, sunt pungi care nu arata bine. Si unii nu duc pung aia la gunoi decat dupa cateva zile. Asa ceva eu nu am facut niciodata.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap