Despre copilaria mea

materiale pictura

Cand eram mic aveam talent la desen. Cred ca s-a transmis din generatie in generatie pentru ca si bunicul meu si unchiul meu aveau talent la desen. Si parintii mei au avut alta idee despre viata si ce ar treui sa fac ca sa imi fac o cariera. Tatal meu care era cadru militar isi dorea sa fac liceul militar, mama sa fac liceul de mate-fizica ca asa credea ea ca o sa ajung cineva. Desi eu eram talentat in arte plastice si imi placeau limbile straine si istoria. Si pana la urma am facut un liceu de mate-fizica care nu mi-a placut deloc. Iar talentul meu la desen s-a pierdut in timp pentru ca nu am mai fost educat si antrenat sa desenez de catre profesori profesionisti. Poate copiii mei vor avea talent la desen si sper sa nu mai fac greseala parintilor mei si sa ii indrept spre ceva ce le face placere, atunci cand vine vorba despre scoala sau liceu. Daca aveti un copil talentat la desen sa nu fiti zgarciti si sa ii cumparati materiale pictura cat puteti de des.

Daca nu ati mai cumparat pana acum materiale pictura ulei si vreti cateva sfaturi cautati pe net, pe google, bing, yahoo sau alte motoare de cautare cuvintele urmatoare magazin materiale pictura Bucuresti.
O sa gasiti acolo tot felul de informatii interesante, de exemplu ca pictorii foloseau in trecut o tehnica in 7 straturi. Iar daca copilul tau chiar e talentat ar fi bine sa ii cumperi zeci de pensule de marimi diferite. Pentru ca daca il loveste inspiratia, cel mic sa nu mai piarda vremea sa mai spele anumite pensule, ci sa picteze intr-un ritm alert. Pictura nu este ca un loc de munca unde bagi 8 ore si apoi te intorci acasa. Trebuie sa ai o anumita stare ca sa pictezi ceva superb, trebuie sa ai inspiratie si aceasta nu vine la comanda asa cum vine o pizza atunci cand iti este foame si nu ai chef sa prepari ceva la bucatarie.

Inca ceva foarte important. Culorile de baza pe care ar trebui sa le cumparati pentru cel mic sunt: alb, ocu galben deschis, ocru rosu, umbra arsa, umbra naturala, negru ivoriu si negru de fum.

You may also like...

2 Responses

  1. Ioana Radu says:

    Si mie mi-au cam taiat parintii aripile in copilarie si am ajuns la aceeasi concluzie ca si tine, ca n-o sa-mi oblig copilul sa mearga intr-o directie in care nu-si doreste, ci o sa-l sustin sa-si urmeze talentul, visele si ideile pe care le are.

    • Mike says:

      Sper sa nu fiu incapatanat cum au fost parintii mei. Si sper sa nu am un copil asa cum am fost eu pentru ca o sa am viata grea ca parinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap