Canapele extensibile

Acum vreo 6 luni m-am hotarat sa imi renovez apartamentul. Arata invechit, totul parea ca in reclama aia in care sta unul in dormitor si se gandeste ca el s-a schimbat in toti acesti ani, dar mobila din camera si parchetul nu s-au mai schimbat de cel putin 20 de ani. Si daca vreau sa fiu imbracat bine si sa arat cum trebuie cand ies pe strada, asa ar trebui sa fie si apartamentul meu – modern. Si m-am apucat de treaba. Am aruncat toata mobila veche, am pus parchet nou, peretii sunt ca in filme si apartamentul e pe gustul meu. Mai trebuie sa fac modificari in bucatarie, dar am lasat aceasta renovare pentru anul viitor. Pentru un dormitor am ales un pat mare, iar pentru celalalt dormitor am cautat niste canapele extensibile. Si am gasit una pe gustul meu. In acea camera, unde am pus una din canapele, lucrez foarete des pentru ca acolo scriu pentru siteurile mele. Si imi place sa am spatiu. Asa ca pot sa trasnform canapeaua in pat si invers exact cand vreau eu.

Spatiul este foarte important intr-un apartament. Eu am doar bucatraia foarte mica, dar iun rest sunt multumit de apartementul meu pentru ca este destul loc in celelalte camere. Iar niste canapele extensibile iti pot face si mai mult spatiu. Chiar daca ai camere mai mici poti sa dai senzati ca sunt mari cu cateva mutari de mobile. De exemplu un covor mai mic va da senzatia de camera foarte mare. Daca in sufragerie trebuie sa pui o masa, cel mia bine e sa asezi una din sticla pentru ca se vede prin ea si da senzatia de spatiu mare. Televizorul poate fi prins in perete, mai ales acum cand sunt atat de multe modele de suporturi TV de unde sa alegeti.

Sa revenim la mobila din dormitor pentru ca acolo ne petrecem cel mai mult timp. Chiar daca nu aveti un buget mare intotdeauna se vor gasi canapele ieftine pentru toata lumea. Daca chiar vreti sa chimbati ceva in casa in care traiti, puteti sa faceti asta cemera cu camera. Nu trebuie tot apartamentul renovat intr-o perioada scurta de timp.

You may also like...

1 Response

  1. Sfaturi utile.Multumim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap