Despre telefoane Allview

allview

Nu pot sa mai stau fara un telefon mobil. Imi trebuie pentru ca primesc si trimit mail-uri, trebuie sa fiu activ pe retelele de socializare pentru promovarea site-ului, trebuie sa fiu la curent cu tot ce e nou legat de carti, filme, stiri din sport, politica, moda si asa mai departe. Am avut cateva modele de telefoane mobile de la Nokia, Samsung, iPhone, chair si Allview. Allview are are o oferta bogata de telefoane ieftine cu Android, insa in ultima perioada a lansat numeroase produse de nivel mediu si smartphone-uri de top. Exista zeci de telefoane allview de unde puteti alege, pentru ca sunt preturi pentru orice portofel. Un avantaj important al acestor telefoane mobile este ca sunt dual-Sim. Pentru cine nu stie, dual-Sim inseamna ca poti sa bagi 2 cartele,de exemplu Vodafone si Orange,in acelasi telefon. Pentru cei care au afaceri si vorbesc mult la mobil pe retele diferite este un avantaj pentru ca acesti patroni nu mai umbla cu 2 mobile la ei. Unul singur este de ajuns. La fel o singura cartela sim.

Dintre toate aceste telefoane mobile allview, preferatul meu este Allview P5 Quad. Primul lucru ce iti atrage atentia, in momentul in care pornesti acest smartphone, este diplay-ul IPS, care are culori vii si ofera ungiuri de vizibilitate bune. Am avut neplacuta surpriza sa constat ca trecerea dintr-un ecran in altul se facea cu un oarecare lag, folosind efectele widgetului preinstalat. Am optat apoi pentru Go Launcher care l-a facut sa se miste mult mai bine.

Sistemul de operare vine si cu alte cateva aplicatii preinstalate, dar ofera si posibilitatea instalarii din Gameloft LIVE! Are catorva jocuri mai mult decat interesante. Unul dintre acestea este Asphalt 6: Adrenaline, care pot spune ca se misca foarte bine, cursive si are o calitate a imaginii destul de buna. Allview P5 Quad dispune de 1GB memorie RAM si 4GB memorie interna. Este un telefon de fite, dar la un pret acceptabil. Magazinul online F64 il are la vaznare la 624 de lei. E o diferenta mare de pret intre Allview P5 Quad si un iPhone.

Am o prietena buna care a avut mobil Allview si a fost multumita de el. Chiar l-a laudat de cateva ori. Daca vreti sa va cumparati un mobil nou cautat informatii despre el pe internet, nu va grabiti si nu depasiti bugetul pentru un telefon care se poate sparge intr-o zi pe scari.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap