Adidasi de vara

adidasi de vara

Au fost cateva zile in care cerul a fost innorat si o ploaie mocaneasca m-a sacait cateva zile. Vremea urata nu imi face bine, asa ca in toata aceasta perioada am citit ca sa uit de norii care s-au unit ca sa imi faca viata grea. Dar azi a iesit soarele din nou in cartier si Primavara s-a instalat in toata puterea ei. O sa las geaca groasa si fesul, hanoracele si bocancii si o sa ma imbrac cu o geaca de piele si un tricou. In plus va trebui sa imi caut si niste incaltaminte sport barbati pentru ca moda se schimba de la an la an.

Am adidasi de vara de mai multe culori si din piele(care sunt rezistenti pentru vremea ploioasa pentru ca nu intra apa usor in ei),dar si adidasi de panza care sunt foarte usori si care sunt recomandati daca umblati mult pe jos sau faceti sport. Sunt pantofi sport barbati care sunt grei si nu poti sa ii folosesti la alergare, mai ales daca au talpa dura. Iar daca vrei sa faci cateva ture de stadion pentru ca iti doresti un abdomen perfect si mai trebuie sa dai jos cateva kliograme sunt cativa adidasi de vara care sunt pe spumanta si care protejeaza bine glezna. Pentru ca nu toata lumea alearga pe zgura pe un stadion care are pista de alergare. Unii fac miscare prin parcuri unde exista piatra cubica, altii alearga prin paduri sau pante abrupte, iar altii direct pe strazi. Iar o pereche de incaltaminte sport barbati de calitate te poate proteja de accidentari pe termen lung.

Sportul e sanatate. Mai ales cel facut la nivel de amatori pentru ca nu apar accidentarile ca la sportivii profesionisti. Cei care fac miscare la nivel de campioni nationali, indiferent ca vorbim despre atletism, fotbal, volei, handbal, rugby,etc sunt fortati de antrenori sa se antreneze si sa forteze limitele corpului uman. Dar daca faci miscare pentru tine ,iar corpul iti da semnale ca e obosit poti sa te opresti. Si poti relua antrenamentele peste cateva zile, iar pericolul de accidentari a trecut.

Nu mai lasa pe alta zi sportul, daca chiar iti doresti sa slabesti si sa arati bine.

You may also like...

2 Responses

  1. Avantajul de a pusta 40 la picior este ca poti sa iti cumperi incaltaminte si de la raionul de femei si de la cel de barbati. Poate ca n-ar trebui sa zic asta in scris, dar am facut-o de multe ori. Imi plac mie mai mult adidasii masculini, ce sa fac?

    • Mike says:

      Ai avantaj. Pentru ca sunt modele foarte misto de adidasi de femei, iar noi, barbatii, nu putem sa purtam de la raionul de femei. Chiar m-am uitat luna trecuta intr-un Mall si adidasii pentru femei erau in numar mai mare, modele diferite si culori superbe.La barbati nu prea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap