Se ascute lupta dintre PS4 si XBOX One

ps4 vs xbox one
Schimbari majore au fost anuntate de cei de la XBOX One ieri, provocate de zecile de nemultumiri exprimate de cei care prefera jocurile pe console pe reddit, pe facebook, youtube, pe toate forumurile de gaming.
Dar inainte sa va prezint aceste schimbari, mai intai trebuie sa vedeti ce a cauzat nemultumirile oamenilor.

La XBOX One dupa ce ai cumparat un joc si te-ai plictisit de el nu il poti revinde sau imprumuta unui prieten, consola trebuie sa fie conectata non-stop la internet si daca ramai fara net nu mai poti juca niciun joc. Asta e un fel de lesa pusa consumatorului care de fapt nu ii aduce niciun avantaj, ci doar dureri de cap.
XBOX One are Kinect, care este o camera 3D inclusa in consola pentru a urmari miscarile corpului din camera in care joci, plus microfon ca sa poti comunica direct cu aceasta consola. Problema cea mai mare o reprezinta insa faptul ca exista posibilitatea de a fi urmarit prin aceste dispozitiv de Serviciile Secrete. Pur si simplu ti-ai bagat singur in casa microfon de ascultare, plus camera. Cel putin asa sunt zvonurile mai ales in zilele noastre, cand Guvernul American isi baga nasul peste tot.
Pretul unui XBOX One care va fi pe piata in noiembrie sau decembrie 2013 este de 499 de dolari cu o suta de dolari mai mult decat PS4.

PS4 sau playstation4 are discurile in format Blu-ray si este singura consola care are asa ceva. Discurile de jocuri sau filme Blu-ray pot stoca mai multe informatii si pot suporta videoclipuri cu rezolutia de 1080p. Jocurile de la PS4 le puteti revinde sau inchiria, nu aveti nevoie de internet ca sa jucati jocurile voastre preferate, pretul anuntat este mult mai mic.
In ultimele zile lupta dintre PS4 si XBOX One se ascute, iar multi dintre dependentii de gaming si-au spus sus si tare parerea. Un sondaj efectuat acum o saptamana de Amazon a oferit niste cifre surprinzatoare. Peste 95% dintre cei care au participat la acest sondaj au optat pentru PS4.
Daca intrati pe youtube sa vizionati Conferinta E3 Microsoft veti observa ca a fost vizualizata de 140.000 de persoane iar Conferinta PS4 de 1.087.000.

Toate aceste informatii au facut ca IERI, XBOX One sa faca o miscare de 180 de grade si sa scoata tampeniile cu internet neaparat sau ca nu poti revinde jocul dupa ce l-ai cumparat. Se pare ca au ascultat de vocea multimii sau pur si simplu si-au dat seama ca vor pierde bani multi daca mai sunt incapatanati.
Voi ce consola o sa va cumparati PS4 sau XBOX One?

You may also like...

2 Responses

  1. Gamer says:

    Eu sincer as cumpara ps4 din toate punctele de vedere,este zic eu, mult mai bun.

  2. florin says:

    Ps4 este favoritul meu, dar sunt si subiectiv pentru ca am avut Ps2 si PS3.
    Dar sunt mai multe avantaje daca iti cumperi PS4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap