Detergenti Bio

detergenti bio

Casa mea imi place sa fie curata. Chair daca sunt barbat, sterg praful din biblioteca sau de pe biroul unde lucrez, spal parchetul, dau cu aspiratorul pe cele 3 covoare din apartament sau spal vasele destul de des. Nu fac curatenie zilnic, dar nu imi place sa traiesc intr-o cocina de porci asa ca la cateva zile fac curatenie generala. Cel mai bine e sa speli vasele imediat dupa ce ai mancat. Nu sa le lasi sa se stranga cateva zile la rand si apoi sa arate ca o piramida din Egipt sau ca Turnul din Pisa in chiuveta. In plus nu o sa iti placa mirosul ciudat care vine din bucatarie de la vasele nespalate. Am folosit multe produse de curatenie, dar in ultima vreme am niste detergenti de vase bio care isi fac treaba foarte bine. Curata petele de grasime destul de repede, iar spalatul vaselor nu dureaza mult.

Dintre toti detergentii de vase cel mai bun, cle putin in opinia mea, mi se pare ca e detergent sodasan. Detergentii Sodasan sunt detergenti certificati organic, ecologici, sanatosi, ideali pentru pielea sensibila a copiilor si bebelusilor, pentru hainele lor, pentru parchet si gresie.
Daca imi permiteti un sfat, ar fi bine sa cumnparati in cantitati mari detergenti bio pentru ca merita la pret pentru cantitatea achizitionata si in plus nu trebuie sa cobori des din casa ca sa faci iar cumparaturi pentru ca s-au terminat produsele de curatenie. Ca sa cumperi paine sau apa plata, bere sau fructe ies zilnic din casa ca sa fac provizii si sa am tot ce vreau in frigider sau pe masa de bucatarie. Dar nu vreau sa cobor scarile blocului des ca sa cumpar detergenti pt vase sau pentru masina de spalat. E o pierdere de timp si prefer sa fac provizii din timp si in cantitati mari.

Ceea ce e bine pentru noi, romanii, este ca pe piata de la noi sunt prezenti toti producatorii europeni de detergenti bio, dar si cei de pe alte continente. In acest fel clientul are de unde alege, iar piata de desfacere se regleaza singura in functie de dorintele cumparatorilor.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap