A venit iarna in Aprilie

centrale termice berluni

Imediat dupa Sarbatorile de Paste, au urmat cateva zile ca in povesti. De groaza. A plouat non stop, a nins intr-o seara, iar noaptea au fost temperaturi sub zero grade. La munte chiar a nins puternic si circulatia pe strazi a fost ingreunata. Chiar nu ma gandeam ca o sa scot haina de iarna iar din sifonier. Haina era programata pentru luna Octombrie, nu Aprilie. A fost foarte frig si pe timpul zilei si parca vremea a inceput sa se joace cu noi. Chiar nu mai stii cum sa te imbraci in ultima vreme. Dar spre norocul meu, am centrala electrica instalata in apartament. Am achizitionat asa ceva acum 2 ani cand cautam pe net centrale termice electrice de pe Berluni. Si sunt multumit de centrala, mai ales ca nu mai depinde cei de la termoficare de la noi din oras. Nu trebuie sa astept ca cineva sa imi incalzesca apartamentul sau sa fie cald dupa un anumit program impus de altii. Eu sunt stapanul temperaturii in apartament pentru ca am centrala electrica. Si in zilele astea care pareau de iarna cu viscol si grindina si nu de primavara, centrala mi-a facut viata mai buna.

Multi dintre prietenii mei isi instaleaza centrale termice electrice si se rup de si sitemul de termoficare care e vechi si neadaptat la nou. Nu mai traim in comunism, nu trebuie sa mai asteptam ca statul sa ne dea caldura, bani de chirie sau un apartament. Trebuie sa facem noi un pas inainte si sa ne creem conditii perfecte la noi in casa.

Sanatatea ta este mai importanta decat orice pe lumea asta. Orice pret platit pentru incalzire electrica merita. Nu o sa traisc chinuit in frig din cauza celor care lucreaza la termoficare si care dau drumul la caldura cand vor ei. S-au dus vremurile in care cei incruntati iti dirijau viata si iti dadeau fericire cu portia . Daca vreau acum sa am 30 de grade in casa pentru ca sunt un om friguros, doar dau centrala mai tare si caldura imi inunda camera. Si dorm relaxat la temperatura dorita de mine si nu cu urechile inghetate si cu 3 haine pe mine ca pe vremea lui Ceausescu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap