ING si plata online

ING home bank

Ieri am fost să fac niște cumpărături la un magazin de la mine din cartier. Mi-am cumpărat cârnați oltenești, cașcaval, roșii, banane, suc, iaurt, cereale și lapte.
Ajung la casa de marcat și vreau să plătesc cu un card de la ING. O grasă care se ocupa de plata produselor îmi zice că tranzacția nu a reușit.
Așa că ies din magazin, scot banii din bancomat și plătesc cash. Când ajung acasă verific tranzacțiile cu ING Home Bank, iar banii pentru produse au fost trași de pe card.
Mă întorc la magazin și îi spun vânzătoarei problema mea. Ridică tonul la mine, eu fac la fel și apoi mă amenință cu poliția. Până la urmă vine șefa ei și încercam să rezolvăm situația.

Sunăm la ING și o doamnă ne explică că a fost o problemă între procesatorul de plăți și card. Și că banii vor intra înapoi pe card. Eu întreb când și ea îmi spune că, dacă nu dau niște date personale, banii pot intra și peste 14 zile.
Banii mei erau ca în filmul Inception în Limbo: nici pe card, nici în mână, nici pe plată acelor bunuri alimentare.
Am pierdut vreo 30 de minute din viață mea în discuții ciudate cu reprezentanții magazinului și ING. Nu știu cine a fost de vină la faza asta – banca, magazinul, aerul condiționat din incintă, cardul meu, etc. dar știu un lucru sigur: De azi înainte nu mai plătesc cu un card bancar. O să retrag banii din bancomat și o să plătesc cash oriunde.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap