Frumusete naturala

Sunt unele femei care nu au nevoie de machiaj dimineata si au acea frumusete naturala care innebuneste barbatii. Dar indiferent cat de frumoasa este sau nu o femeie, toate folosesc produse pentru unghii, produse pentru ingrijirea parului, produse cosmetice si multe altele. Se spune ca femeile nu se machiaza si se imbraca sexy doar pentru a atrage privirile barbatilor, dar si pentru a primi complimente de la alte femei. Iar pentru barbati parul lung si sanatos al femeilor este foarte sexy. Dar parul femeilor nu este usor de ingrijit. Barbatii au parul scurt, fac dus repede si gata. Isi dau cu niste ceara de par sau gel ca sa isi aranjeze freza si pot iesi in oras imediat. La femei nu e asa simplu. Ele trebuie sa foloseasca tot felul de produse de ingrijirea a parului ca sa ii dea stralucire si rezistenta, iar unul din aceste produse este ulei de ricin.

Puteti folosi ulei de ricin pentru par, dar si pentru rezistenta unghiilor sau pentru sprancene dese. Genele si sprancenele vor creste mult mai repede daca puneti cateva picaturi cu varful degetelor pe gene si sprancene. Daca va ganditi daca este mare un pret ulei de ricin atunci ar trebui sa stati relaxati. Pretul pentru ulei de ricin pentru par nu este foarte mare asa ca va puteti permite asa ceva fara probleme. Frumusetea ta este foarte importanta pentru ca vrei sa faci o impresie buna atunci cand iesi prin oras la o terasa, la film sau la un restaurant, dar trebuie sa te simti bine si in pielea ta. Iar beneficiile uleiului de ricin sunt mai importante decat o suma de bani oferita pentru asa ceva. Iar daca inca sunteti indecisi cautati pe internet aceste cuvinte cheie ulei de ricin intrebuintari si o sa gasiti zeci de siteuri in care sunt prezentate avantajele folosirii acestui produs.

Nu sunt un specialist in domeniu, dar mereu mi-au placut femeile cu parul lung. Sunt unii care prefera femeile cu parul scurt, pentru ca par mai sexy, mai nebune. Dar nu e cazul meu. Parul lung la o femeie reprezinta senzualitatea si frumusetea pura.

You may also like...

1 Response

  1. Eduarda says:

    Il folosesc des pentru par, mai ales in combinatiile de masti, este un ulei foarte bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap