In căutarea unui apartament cu 3 camere potrivit pentru mine

Mă gândesc serios să mă mut. Nu plec din România, dar vreau să locuiesc într-o zonă a ţării unde oamenii sunt mai civilizaţi, iar administraţia locala să aibă destul bun simţ încât oraşul să arate decent. Pentru cei care locuiesc în zona de vest a României, lucrurile astea par absolut normale. Pentru noi, însă, din regiunea Munteniei, curăţenia în oraşe şi bunul simţ al oamenilor sunt două atribute greu de bifat. Însă există o excepţie de la regulă în zona aceasta a ţării – Braşov. Un oraş atât de curat şi de frumos, cu oameni atât de civilizaţi şi fără câini comunitari… încât ai senzaţia că nu eşti în România. M-am uitat la oferte pentru apartemente 3 camere în Braşov de vânzare şi am găsit mai multe care mi-au plăcut. În perioada aceasta încerc să pun în balanţă avantajele fiecărui apartament care mi-a plăcut şi care se încadrează în bugetul meu, astfel încât în maxim 2 luni să ştiu exact pe care îl voi cumpăra.

Nu sunt multe apartamente cu 3 camere care să mă mulţumească atât în ceea ce priveşte zona Braşovului în care vreau să locuiesc cât şi încadrarea în bugetul pe care-l am, însă am avut noroc că am găsit site-ul unor dezvoltatori proiecte imobiliare – isaran.ro. Ca să vedeţi că nu vorbesc aiurea, vă las mai jos un desen al unuia dintre apartamentele pe care ei le au în vânzare.
apartamente

Îmi place foarte mult faptul că acest apartament cu 3 camere dispune de două terase. O terasă mare în zona livingului şi a unuia dintre dormitoare, dar şi o terasă mai mică în dreptul dormitorului principal. De câţiva ani am început să apreciez mai mult terasele, fiind extrem de utile la apartament. Nu aş închide spaţiul, ca să mă pot bucura primăvara şi vara de un spaţiu deschis chiar la mine acasă. În fond, să pot oricând să ies la aer fără să fie nevoie să mă echipez şi să plec de acasă. Aş putea foarte bine să lucrez de pe terasă în weekend-urile cu vreme bună.

La partea de curăţenie nu-mi fac griji. Prietena mea e pasionată de aşa ceva şi nu mă lasă să mişc un deget. Rareori îmi cere să o ajut, de exemplu în cazurile în care trebuie mutată mobila pentru a face curat sub ea. În rest n-am treabă cu sectorul acesta de activitate.

Dezvoltatorii de proiecte imobiliare – Isaran chiar au fost super inspiraţi cu locuinţele acestea. Mă bucur că există astfel de oameni, mă bucur că zona de afaceri se mişcă bine în România, astfel încât să putem beneficia de apartamente 3 camere sau alte tipuri de locuinţe care să arate foarte bine, să se plieze pe normele actuale. Ne-am plimbat prin lumea întreagă şi ne-am cam obişnuit cu un anumit stil de trai. Era chiar necesar să ne întoarcem acasă la o locuinţă în care să ne simţim foarte bine. Cred că, de fapt, acesta este şi scopul unei locuinţe. De aceea am şi ales apartament 3 camere Braşov, pentru că acolo ştiu că o să mă simt bine. E un oraş pe sufletul meu. Curat, rece şi încrezător. Dar care are atât de multe lucruri interesante de oferit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap