Google ataca Facebook

Cine are un blog pe platforma blogger sau wordpress sau un site stie ca facebook a introdus de ceva vreme optiunea ca toate comentariile sa apara si pe blog ca pe Facebook. Multi dintre romanii pe care ii cunosc au cont pe FB si astfel le este mai usor sa comenteze direct fara sa mai fie obligati sa completeze un email, ca in trecut.
Dar Google nu sta cu mainile in san si s-a apucat de treaba si astfel cum detine a doua mare retea de socializare din lume google+ si platforma blogger unde activeaza foarte multi bloggeri au adus ceva nou in blogosfera- Interactiunea celor 2: google+ si blogurile gratis de pe blogspot prin comentarii.
Astfel cei care aveti un blog pe blogspot puteti cu un simplu click sa treceti la aceasta optiune astfel: sa intri în tab-ul Google Plus, din panoul de control Blogger si sa bifezi “Use Google+ Comments.”

Avantajul este ca oricine va lasa un coment pe google+(reteaua sociala) va aparea si pe blogul vostru si astfel interactiunea cu alti cititori e mult mai usoara.Daca aveti multi prieteni pe google+ ar trebui sa incercati optiunea asta pentru cateva zile sa vedeti daca observati vreo schimbare in bine.
Am aplicat si eu aceasta optiune si arata chiar profesionist, chiar mai bine decat ma asteptam.
Dezavantajul este ca cine nu are cont pe google+ trebuie sa isi faca unul ca sa comenteze la voi pe blog si nu e ok. O alta problema este ca nu apare in statistici cand cineva a lasat un comenatriu pe o postare de exemplu de acum 3 luni si trebuie zilnic sa iei postarile la rand sa verifici comentariile, ceea ce e o munca titanica.

Dar pe viitor cand vor rezolva aceste probleme comentariile de pe bloguri si google+ vor avea mare succes mai ales acum cand Facebook te pune sa platesti atunci cand ai o informatie importanta pe care vrei sa o imparti cu toti prietenii tai. Facebook nu mai e asa de gratis cum era la inceput.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap