Jackpotul la Hall of Gods a fost castigat


Acum 2 zile un norocos a castigat jackpotul de 7 milioane de euro la Hall of Gods care arata ca in poza de mai sus.Inca nu am date despre acest jucator care a mancat rahat cand era mic dar o sa revin cu informatii.
Hall of Gods e un slot cu 5 role inspirat din mitologia scandinava produs de NetEntertainment cu personaje,mai bine spus zei ca: Loki(e ala rau), Thor, Odin, Idun,etc.Daca nu sunteti familiarizati cu mitologia nordicilor va recomand serialul Vikings care e productie 2013 si in care sunt prezentate multe din credintele vechi ale vikingilor.
Sau daca ati vazut Avengers sigur vi-l amintiti pe zeul Thor, cel care avea ca arma un baros pe care doar el il putea ridica si nici macar super-puternicul Hulk nu l-a putut clinti de jos.

Simbolul WILD e un sarpe de mare sau dragon care incercuia in credinta nordicilor intreaga intindere de ape cu corpul lui si cand acesta apare in slot, se ridica din ape si ocupa o intreaga rola, iar sansele de castig cresc exponential.
Eu slot intersesant si va spun cu mana pe inima ca nu eu sunt castigatorul jackpotului de 7 milioane de euro,din pacate.
Felicitari celui care a castigat si astfel si-a facut viata mult mai usoara.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap