Carlig remorcare Opel

masina opel

In acest secol in care traim, desi suntem foarte multi, putini oameni mai ajuta alti concetateni atunci cand acestia din urma dau de greu. Suntem mai rai, ne bucuram cand moare capra vecinului, suntem mai dusmanosi si cateodata fara motiv. Iar asta trebuie sa se schimbe. Ar fi bine sa ajutam aproapele pentru ca impuscam doi iepuri dintr-o lovitura. In primul rand ii facem viata mai bun persoanei care se afla in suferinta si in al doilea rand ne simtim bine pentru ca am facut un gest nobil. Si daca vezi pe cineva in trafic care are probleme cu masina si ai instalat la autoturismul tau un carlig remorcare Opel, atunci ar fi bine sa opresti si sa ajuti omul.

Exista pe piata carlige auto dedicate fiecarei masini. Personal am cumparat pt 2 masini si au fost montate fara nici cea mai mica problema.
Un carlig remorcare opel zafira care l-am cumparat acum ceva timp si am fost foarte multumit de achizitia facuta. Preturi absolut decente, noi, vin insotite de placuta specifica pentru politie si in plus iti dau inclus in pret si priza cu 7 pini, plus cablaria.

Pentru ca demult doream sa montez un carlig astazi am reusit sa il ridic pe masina. Cu aceasta ocazie am dorit sa fac si un mic tutorial despre cum ar trebui sa vina montat un carlig remorcare opel pe masina .
Pasul 1- Se scoate chederul de pe marginea portbagajului apoi bara spate complet
pasul 2- se declipseaza rama din plastic din interiorul portbagajului ceea ce vine pe spatele portbagajului
pasul 3- se demonteaza stopurile spate
pasul 4- se trage in sus/lateral de mocheta din lateralele portbagajului
pasul 5 -se identifica in marginile fiecarei parti a portbagajului cele 3 puncte unde vin gaurile care se dau pt montarea carligului (Se gauresc doar 2 (cel de sus si cel dinpre margine)
NOTA-In lonjeron sunt deja date gaurile pentru prinderea carligului doar in interior trebuiesc date cate 2 gauri pe fiecare parte
pasul 6- se dau gaurile fix in punctele care sunt insemnate din fabrica in interiorul portbagajului
pasul 7 -se monteaza carlig remorcare opel vectra c pt a vedea cum vine pe pozitie
pasul 8- se taie bucati mici din polistirenul existent in bara pentru a putea aveza la loc bara
pasul 9- se monteaza bara si polistirenul la loc

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap