Lumea afacerilor de la noi din tara

Lumea afacerilor de la noi din tara nu este doar lapte si miere. Sunt firme mari care inghit alte firme mai mici, sunt oameni de afcaeri care elimina competitia prin diferite metode. Chiar am auzit de specialisti in afaceri care au studiat diferite tactici folosite in razboi in trecut. Tactici care se aplica si in viata de zi cu zi, dar si in mediul de afaceri. Unii reusesc sa isi duca visul mai departe si sa se extinda cum e cazul lui Gabriel Comanescu in 2017 care obtinut un contract de foraj pentru doua sonde de explorare offshore, situate in sectorul romanesc al Marii Negre, de la Black Sea Oil&Gas SRL.

Altii isi pierd mintile si din cauza deciziilor proaste in afaceri ies din aceasta lume sifonati. Este o adevarata jungla lumea afacerilor de la noi din tara, iar multi merg pe margine intr-un echilibru instabil. Dar nu e cazul lui Gabriel Comanescu care detine Grup Servicii Pentroliere sau pe scurt GSP si care si-a indreptat atentia spre aurul negru, asa cum mai este numit petrolul. Iar daca nu stii prea multe despre petrol o sa gasesti mai jos cateva idei interesante despre acest subiect. Primii care au cunoscut si folosit petrolul, cu mii de ani in urma, au fost chinezii. Ei au reusit sa sape, folosind o tehnica rudimentara, la adancimi de 500 si chiar 900 de metri.Titeiul a fost folosit in antichitate ca mortar, mijloc de combatere a igrasiei, la calafatuirea corabiilor, la conservarea cadavrelor, la iluminat prin torte sau opiate, la asfaltarea soselelor in Persia, la incalzit printr-un sistem de conducte.

Stiu ca au aparut masini auto care functioneaza pe curent electric, dar poate peste cativa ani buni, daca nu zeci de ani, acestea vor domina piata auto. Pana atunci, masinile bune sport sau de lux au combustibil benzina sau motorina. Iar cererea inca este mare pentru asa ceva. Iar orice zacamant de petrol gasit este foarte valoros. Deci miscarea lui Gabriel Valentin Comanescu de a isi indrepta atentia spre forarea maritima este un act riscant, dar foarte profitabil pe termen lung. Acest om de afaceri este unul dintre cei mai bogati din Romania si are afaceri in mai multe domenii.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap