Sfaturi de ingrijire a pielii, in sezonul rece

bottega verde

Eu fac sport și pe timp de iarnă. Mă duc la sală ca să cresc forța și masa musculară, dar joc și fotbal de 2 ori pe săptămână pentru condiție fizică și pentru un abdomen așa cum vedeți doar în filme. Dar atunci când joc fotbal echipele fac mișcare într-un balon, care este prevăzut cu un sistem performant de climatizare care păstrează o atmosferă bună pentru sport. Însă sunt zile în care temperaturile scad sub -20 de grade, iar pielea feței devine roșie din cauza frigului. Si după ce ajung acasă, fac un duș și apoi folosesc o cremă de față Uomo Idra Power de la Bottega Verde. E o cremă regenerantă care ajută pielea să arate hidratată și îngrijită.

Sfaturi de ingrijire a pielii, in sezonul rece
Acum să vorbim despre aftershave. Mulți dintre voi purtați barbă pe timpul iernii pentru că ajută la protecție împotriva frigului, iar alții preferă să se bărbierească des, chiar și în fiecare zi. Eu am perioade în care îmi las barbă, dar în ultima vreme mă bărbieresc des. Și folosesc 2 tipuri de after shave. Ultimul este un aftershave Uomo cu piper negru pentru piele sensibilă, iar în trecut am folosit Uomo Blu di Spezie care miroase bine și intră repede în piele. Așa scap de iritațiile care apar după bărbierit. Deși sunt un bărbat dur și cu un suflet negru(rimează cu aftershave-ul cu piper negru), tenul meu mereu a fost sensibil.

Uomo aftershave

Știu că sunteți bărbați și ca nu folosiți creme de față atât de des precum o fac femeile. Dar din când în când ar trebui să aveți grijă de tenul vostru. Pentru că în câțiva ani în care o să treceți prin anotimpuri grele sau prin soarele puternic pe timp de vară urmele îmbătrânirii pielii nu vor înceta să apară.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap