Promotii de Black Friday 29 Noiembrie

black friday romania
Maine va fi nebunie de Black Friday,pe 29 Noiembrie, pentru ca multe magazine online ofera reduceri pentru romani. Desi s-a mai facut un Black Friday acum o saptamana, doar pe stilul nostru al romanilor, maine este ziua oficiala a reducerilor din toata lumea.

Promotii de Black Friday 29 Noiembrie:
1. Emag ofera in aceasta perioada o reducere de 10% din valoarea comenzilor pe carduri cadou. In afara de aceasta promotie orice comanda realizata pana pe 1 Decembrie va primi in colet un steag al Romaniei, pentru ca pe 1 este Ziua Nationala.
2. Promotia celor de la elefant.ro este reprezentat de un cadou gratuit pentru fiecare comanda realizata maine.

Sunt multi alti participanti la Black Friday 29 Noiembrie: www.eurogsm.ro, www.tango.ro, www.mareea.ro, www.koyos.ro, www.sevensins.ro, www.fashionup.ro, www.vegis.ro, www.zuga.ro, www.comodo.ro, www.bebebliss.ro, www.market-photo.ro, www.shop.jolidon.ro, www.clickshop.ro, www.f64.ro, shop.sarrieri.com, www.bitdefender.ro, www.breslo.ro, www.runningshop.ro, www.quickmobile.ro, www.mobexpert.ro, www.evomag.ro.

Acum sa va asteptati la siteuri care cad, care se deschid greu,iar atunci cand o sa dati o comada online o sa dureze o vesnicie pana vor veni produsele, dar totusi nu e bine sa generalizam. Stiu cazuri in care comenzile au ajuns in 24 de ore sau maxim 48. Depinde de noroc, de viteza pe care o aveti la net, de inspiratie, de vremea de afara pentru ca sunt cazuri in care netul cade atunci cand ploua sau ninge.
Spor la vanatoarea de reduceri!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap