Facebook dispare in 3 ani?

Intr-un studiu realizat recent de cei de la Facultatea Princeton se arata ca Facebook o sa dispara in 3 ani. Pana in 2017 vor pierde peste 80% din utilizatori.
In acest studiu se precizeaza ca tinerii nu mai prefera Facebook, pentru ca nu vor sa-si prezinte viata pe tava parintilor sau profesorilor. Vor dreptul la intimitate si folosesc mai mult twitter, Skype sau mai nou What’s Up.
Ca raspuns la aceste afirmatii, Facebook a facut un studiu de caz despre Facultatea Princeton. In acest studiu se scoate in evidenta ca Facultatea Princeton nu va mai avea niciun student pana in 2021.

Nu cred ca vom scapa asa usor de Facebook, dar totusi multa lume e dezamagita de noile reguli care se aplica grupurilor si paginilor Facebook.
Daca ai o pagina Facebook despre poker, filme, muzica sau cai verzi pe pereti, platesti pentru cat mai multe like-uri ca sa ai cititori. Si dupa ce ai investit bani si ai cateva mii de likeuri, acum trebuie sa platesti iar. Ca sa ajunga postarea, stirea, videoclipul la toti cei care au dat like, trebuie sa scoti alti bani din buzunar sau de pe card.
Astfel platesti de 2 ori pentru acelasi lucru. Altfel stirea ta nu va ajunge decat la 10% dintre cei care ti-au dat like.

In acelasi timp Google+ incearca de cativa ani sa detroneze Facebook-ul, folosindu-se si de Youtube. Acum nu mai poti comenta pe Youtube daca nu ai cont gmail. Si pe google+, reteaua sociala Google, numarul utilizatorilor a crescut puternic in ultimii ani. Dar inca nu se poate compara cu FB.
Eu folosesc des FB, google+, iar de vreo luna a inceput sa imi placa si Twitter.
Nu o sa dispara Facebook pana in 2017, dar sigur va veni si declinul acestei retele de socializare. Nimeni si nimic nu poate rezista o eternitate. Va aparea o noua retea sociala, care va oferi utilizatorilor chestii nemaivazute pana atunci.

Voi ce fel de retele sociale folositi?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap