10 euro fara depunere de la DOBET

Casa de pariuri dobet.com ofera 10 euro fara depunere pentru jucatorii noi, inclusiv din Romania.
Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti un cont si sa dati un share pe Facebook la aceasta promotie si cei 10 euro fara depozit o sa ii primiti in contul de pariuri.

Daca sunteti inspirati si castigati, suma maxima este de 50 de euro si nu poate fi retrasa doar daca depuneti 50 de euro.
Insa nu puteti retrage imediat banii castigati la promotia:10 euro fara depunere de la DOBET. Trebuie sa rulati depunerea de 50 de euro de 5 ori pe cote minim 1,50.
Acest bonus fara depunere nu are legatura cu bonusul la prima depunere. Ori alegeti 10 euro fara depunere ori bonus la prima depunere.
Daca aveti nelamuriri ii puteti contacta pe email, pentru ca nu au live chat sau numar de telefon.

Am citit mai multe despre casa Dobet si nu sunt lucruri linistitoare. Puteti sa va bucurati de acest bonus fara depunere si dupa ce ati castigat si ati reusit sa retrageti, sa va mutati banii in alta parte si sa jucati la alte case mai serioase. Am inteles ca aceasta casa de pariuri din Costa Rica intarzie rau platile sau cer un comision de 5 euro la fiecare retragere.
Stiu ca va plac genul asta de promotii. Asa ca m-am gandit sa scriu acest articol pentru voi, pariorii care prefera sa nu isi riste banii din portofel, daca primesc un bonus gratis.

Deci singurul lucru interesant la casa Dobet este bonusul de 10 euro fara depunere. In rest nu o recomand ca o casa de pariuri la care sa pariati si peste ani, dar decizia va apartine.

You may also like...

1 Response

  1. nicu says:

    bun pont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap