Reduceri mari la Bottega Verde

reduceri parfumuri

A venit primăvara. Oamenii sunt cu zâmbetul pe buze, soarele iese mai des printre nori, ziua este mai lungă, iar reducerile de la Bottega Verde sunt din ce în ce mai mari. Azi o să scriu despre parfumurile Giardini Toscani care au reducere de 42%. Un parfum care costa 114 lei, acum îl puteți cumpăra cu 66 de lei. Iar un cadou în luna Martie e un gest frumos pentru femeile din viața voastră.

Un parfum se simte imediat atunci când stai la o terasă la o cafea. Și chiar dacă ești curat și îngrijit, nu vrei ca hainele tale să miroasă a dero, chiar dacă e un detergent scump. Hainele, pielea voastră fină trebuie să fie pulverizate cu un parfum care se potrivește cu stilul tău de viață, cu pielea ta, cu ochii tăi plini de iubire. Și aveți de unde alege pentru că sunt Reduceri mari la Bottega Verde.

Încă ceva, acum vorbesc direct cu bărbații. Chiar dacă cumpărați cadouri și flori femeilor tot timpul, să nu faceți tâmpenia să nu achiziționați așa ceva în luna Martie. Există concurență între femei, la muncă, pe stradă, oriunde. Și femeile care primesc multe cadouri și multe flori in această perioadă din an sunt apreciate. Dar sfatul ăsta să rămână între noi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap