Longboard pentru cei tineri

longboard ieftin

Acum vreo 10 ani erau la moda skateboardurile si multi tineri se distrau pe strazi sau prin parcuri cu asa ceva. Apoi a venit o perioada cand cei mici si adolescentii stateau mai mult pe internet si se jucau online. Chiar si in zilele noastre astia se mai distreaza cu jocuri multiplayer online pe PC sau Playstation 4, dar sunt si pe strazi din ce in ce mai multi. Si credeam ca sporturile din strada vor muri usor, usor. Pana acum 2 ani cand am vazut ca pe langa biciclete, tinerii se dau si cu skateboarduri. Si mai nou au aparut longboardurile care sunt mai lungi decat skateboardurile, dar foarte apreciate in ultima vreme. Iar un var din partea mamei m-a innebunit sa ii cumpar si lui asa ceva. Asa ca am cautat pe net si am gasit longboard la sportaddict care are preturi ok. Cel mai mic pret este 200 de lei la un anumit tip de longboard ieftin pana la 430 de lei cum e modelul Longboard Axer, Deskorolka.

In unele orase cei care sunt la conducere au facut niste parcuri speciale pentru skateri sau pentru cei care se dau cu un longboard si astfel toata lumea este fericita. Decat sa fie pe strazi printre masinile care circula cu viteza mare, mai bine intr-un parc bine amenajat, unde se strang toti cei care au aceleasi pasiuni pentru sportul extrem.

Fiecare barbat simte nevoia, la un moment dat, de putina adrenalina.
Oamenii sunt, prin definitie, cautatori de senzatii tari si ii admira pe sportivii care isi depasesc limitele si reusesc sa faca lucruri la care altii nici nu viseaza. Cu toate acestea, unele activităti par destinate exclusiv sportivilor care adora riscul extrem.
Insa niciodata nu spune „niciodata”! Sporturile extreme nu sunt doar pentru persoanele care par sa sfideze legile naturii si sa-si puna viata în pericol pentru a se bucura de adrenalina. Sporturile extreme pot fi si pentru tine. Dar totul trebuie facut pas cu pas. Nu faci tot ce vezi la profesionisti pentru ca exista pericolul de accidentari.

Dar pentru asta trebuie sa fii echipat cum trebuie cu casca, genunchiere, cotiere, anumite obiecte de protectie care au grija de incheietura mainii, dar si un longboard de calitate daca tot ai plecat pe calea asta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap