Sacouri pentru barbati

sacouri barbati

Ca să fii văzut bine în societate trebuie să te îngrijești, să te dai cu parfum, să te îmbraci decent, să fii elegant, să ai vorbele la tine, să fii sigur pe tine sau măcar să dai impresia asta, să te tunzi des, iar dacă porți barbă să o îngrijești. Să nu vorbești tare atunci când ieși în lume, să nu fii vulgar, să nu țipi după femei ca Tarzan printre liane, să arăți că ai fost crescut cum trebuie și ai respect pentru lumea din jur. Peste frică orice om poate să treacă, dar respectul față de cineva rămâne pe vecie. Ca bărbat poți sa fii bine văzut în jungla de asfalt dacă îți cumperi pantofi și sacouri bărbați pentru că mulți dintre noi se îmbrăca sport atunci când ies în oraș, iar un mascul elegant sare în evidență imediat.

Și chiar dacă ai grijă ce îți cumperi, indiferent că e vorba de pantaloni de firmă sau veste bărbați, e indicat să îți înnoiești garderoba măcar la 6 luni. Nu poți să umbli la anumite evenimente mondene cu sacoul vechi de la nunta ta.
Iar dacă nu știți ce anume vreți să vă cumpărați sau nu aveți timp să umblați prin magazine, intrați pe siteul antoniogatti.ro care are acum o nouă colecție de sacouri bărbați.
Majoritatea acestor sacouri sunt de culoare închisă, așa cum îi stă bine unui bărbat serios, plus că au croială slim fit. Dacă faci sport sau ai noroc de un corp atletic de la natură, atunci un sacou slim fit vine ca turnat pe tine.

Să vorbim și despre prețuri pentru că știu că vă interesează și aspectul ăsta. Prețurile încep de la 300 de lei și pare ok suma asta pentru o asemenea investiție de calitate pentru că nu îți cumperi în fiecare zi așa ceva. Iar atunci când trebuie să te duci la vreo nuntă sau la o petrecerea a burlacilor nu mai trebuie să investești în haine de firmă pentru că tu deja ai cumpărat așa ceva și ești pregătit pentru orice.

Încă ceva despre cum poartă românii sacourile de firmă. Ar fi bine să știți ca o primă regulă pe care trebuie să o reții, este că ultimul nasture se poartă întotdeauna descheiat. A doua regulă, primul nasture se poartă întotdeauna încheiat.
Dacă sacoul are trei nasturi atunci se poartă încheiat cel de la mijloc sau primii doi.

You may also like...

2 Responses

  1. Ioana Radu says:

    Ai dreptate, barbatii care poarta sacou chiar ies in evidenta intr-un mod pozitiv. Sunt mai usor de ochit si de admirat :D. Si au un aer aparte.

    • Mike says:

      Un barbat elegant sare imediat in ochi.Nu mai vreau sa vad pe strazi masculi imbracati in trening si tricou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap