Sanatatea este mai presus de orice

viata sexuala

Stiti ca sanatatea este mai presus de orice. DE la o raceala mica pana la boli mai importante sau mai periculoase, toti avem nevoie de trataemnt, de pastile, de doctori buni care isi fac treaba fara sa intinda mana dupa cateva hartii cu Eminescu sau Aurel Vlaicu. Sanatatea este cea mai importanta pentru ca fara asa ceva toti banii din lume nu mai conteaza. Si cand esti sanatos si ai si bani in buzunar, liniste in suflet si faci sex destul de des inseamna ca stii sa iti traiesti viata. Dar unii barbati, dupa o anumita varsta, au probleme cu viata sexuala. Exista zeci de variante de tratament potenta in mediul online, unele oficiale si pastile specifice, altele doar minciuni care promit luna de pe cer.

Unele disfunctii sexuale apar din cauza unor acidente de masina, de motocicleta, accident la locul de munca sau sunt doar o problema mentala. Nu sunt un specialist in domeniu, dar orice pastila, vorba, stare iti poate face viata sexuala mai buna atunci nu mai pierde vremea si foloseste asa ceva fara sa te mai gandesti ce crede lumea. Important este sa te simti bine tu si partenera de langa tine. Un tratament potenta nu este recomandat pentru cei tineri. Astia iau unul dintre medicamente potenta ca sa impresioneze o fata mai ales la inceputul relatiei. Si o da pe spate, asta e clar, dar nu e bine sa va invatati cu asa ceva. E ca testorenul pe care il injecteaza unii culturisti sa mareasca masa musculara. Corpul produce testoteron cand esti tanar si nu ai nevoi de testoteron din alte parti. La fel si cu pastilele sau anumite produse naturiste pentru potenta. Nu te lega la cap daca nu te doare.

Nu trebuie sa va fie rusine de nimeni si nimic daca vreti sa duceti o viata frumoasa, ca barbati. Daca o pastila va face viata sexuala mai interesanta, atunci nu mai stati pe ganduri. Zambetul vostru este cel mai important. O femeie multumita din punct de vedere sexual aduce liniste in familie si in casa. Exista si femei nebune care indiferent ce ai face si ai zice nu sunt multumite niciodata, dar asta e o alta poveste. Depinde de norocul vostru la femei.

You may also like...

1 Response

  1. 30.04.2017

    […] celulară, susținerea sănătății. Și pentru că sănătatea este mai presus de orice (vezi aici), eu zic că mai bine alegi o cale naturală și sănătoasă, benefică, decât una rapidă și […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap