Scaune frizerie

freza barbati

Ma tund la frizerie destul de des vara pentru ca nu pot sa stau cu pletele in vant cand sunt 30 de grade afara. Iarna ma duceam mai rar sa ma tund, dar acum s-a schimbat situatia pentru ca mi-am lasat barba. Si acest aspect trebuie intretinut des pentru ca nu vreau sa arata ca un om fara casa cu o barba ravasita ca in filmele de groaza. Iar saptamana trecuta am fost iar la frizerita mea care ma tunde de cel putin 10 ani. Mi-am facut programare pentru ca asa e frumos, iar cand am ajuns acolo am vazut ca totul era schimbat. Se facuse renovari si au fost cumparate niste piese dotari salon infrumusetare ca de exemplu doua scaune frizerie si un scaun scaun cosmetica.

Frizerita mea nu prea se pricepe sa tunda femei sau sa vopseasca parul in diferite nuante pentru doamne si domnisoare. Dar colega ei are experienta in acest domeniu. Stiti ca la frizerie se vorbeste despre orice si despre oricine. Se spune ca frizerul stie mai multe despre tine decat mama ta. Si din vorba in vorba le-am intrebat de unde le-a venit ideea cu renovarea si de unde au cumparat aceste scaune frizerie. Mi-au zis ca au cautat pe google dotari salon infrumusetare sidotari salon coafura si au ales din zeci de variante cele mai bune pentru locatia respectiva. S-au uitat si la preturi ca nu exista un buget nelimitat. Dar frizeria arata mult mai bine acum, pare chiar noua.

Ca barbat trebuie sa ai grija de aspectul tau. Sa te tunzi des, sa iti aranjezi barba, sa faci sport, sa ai grija la alimentatie, sa ai hainele curate, sa te dai cu parfum ca doar nu vrei ca hainele tale sa miroase a dero, sa zambesti des. Nu sunt de acord cu pensatul barbatilor, mai ales daca devine o rutina zilnica sau cu epilatul pe picioare. Accept epilatul pe picioare doar daca sunteti fotbalisti, in rest mi se pare cel putin ciudat. Dar nu stau eu sa judec lumea cum se aranjeaza pentru ca sunt pentru libera exprimare atat in scris, verbal sau prin machiaj. Traieste si lasa si pe altii sa traiasca!

You may also like...

1 Response

 1. Am cautat si eu salon sprancene timisoara si am dat de site-ul asta.
  Imi place ce ai scris si as vrea sa adaug si eu cateva cuvinte.

  Personal am fost la Jovial din Strada Sfânta Vineri, 25, București.
  care au telefon: 0748 149 599 si i-am gasit, cautand evident gene unirii
  bucuresti
  Vreau sa spun ca am fost multumita si ca merita sa bati drumul pana in centru.
  Am vazut ca au activitate si pe facebook si au si un site misto.

  Pare sau nu a reclama, eu personal am fost super incantata si vreau sa ofer si
  altora posibilitatea de a alege. Incercati si postati si voi parerea voastra despre
  ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap