Sezonul nuntilor

nunta

Prin grupul meu de prieteni si-a facut loc un fost coleg de liceu care acum se ocupa de organizarea unor evenimente cum ar fi nunti, botezuri si orice party va trece prin cap. Are omul un DJ bun, dansatoare care stiu sa se miste pe orice fel de muzica, lumini, gheata carbonica etc. Iar acum pentru ca e sezonul nuntilor imi spunea ca nu isi mai vede capul de evenimente la care trebuie sa ajunga. Bineinteles ca omul face si bani buni, dar e si mult de munca si stres. Si la nunti, imi povestea omul, vin tot felul de oameni. Unii cu bani multi, mai norocosi in viata sau mai capabili, dar si altii care nu ii dadeau banii afara din casa. Dar toata lumea trebuie sa petreaca la nunti sau botezuri. Asa ca daca esti in cautare de niste solutii in functie de buget poti sa cumperi niste haine second hand de la mydressing.

Stiu ca femeile nu sunt multumite niciodata de hainele pe care le au in sifonier. Isi doresc din ce in ce mai multe. Si asta e un lucru bun pentru ca nu vrei sa o auzi ca zice ca nu are cu ce sa se imbrace. Sunt destule haine outlet sau haine dama outlet pe care domnisoarele sau doamnele le pot achizitiona la preturi foarte bune. Ideea e sa cauti cat mai mult prin magazine pana gasesti ce iti trabuie, ca femeie. Din aceasta cauza domnisoarele au conditie fizica de invidiat cand e vorba de shoping. Un barbat, dupa o ora de umblat prin magazine, e terminat. Dar o femeie poate sa faca km intregi fara sa simta vreo durere sau oboseala. Ele sunt mereu in cautare de rochii ieftine la preturi bune.

Iar dupa ce ai gasit rochia de seara perfecta mai ramane doar sa te distrezi la maxim. Sa dansezi daca ai chef, sa bei, sa glumesti, sa faci un Live pe Facebook daca esti din generatie tanara, sa furi mireasa daca esti barbat pentru ca asa e obiceiul la noi, desi in ultima vreme am vazut femei care au furat mireasa(erau prietene apropiate cu cea care se marita).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap