A venit frigul si trebuie sa pregatim casa pentru conditii grele

frigul

De cateva zile a venit frigul si in Romania. S-a dus si luna Septembrie, iar eu am dat drumul la centrala termica in apartament pentru ca nu mai e de gluma. Frigul se aseza in oase daca nu esti atent. Iar eu chiar daca sunt nascut in Decembrie, nu suport vremea rece, ninsoarea, vantul rece, ziele mai scurte din aceasta perioada. Iar daca stai la casa frigul nu trebuie sa gaseasca o cale sa intre in casa, iar de asta exista hidroizolatii. De aceea ai nevoie de Hidroizolatii de la Macostore

Indiferent daca esti inn cautare de hidroizolatii terase sau hidroizolatii acoperis ai tot ce iti trebuie la Macostore. In general pe internet gasesti cam tot ce cauti pentru ca sunt siteuri generaliste, dar si siteuri de nisa pe zona de constructii si amenajari interioare. Eu am gasit inormatii importante si despre hidroizolatii fundatii. Si sigur o sa gasesti niste sfaturi pentru amenajarea casei. Durabilitatea unei cladiri si confortul pe care interiorul acesteia il poate genera se afla intr-un raport direct cu calitatea lucrarilor de hidroizolatii care au fost executate asupra constructiei respective.

O buna metoda de izolare este folosirea membranei acrilice lichide monocomponenta, solutie care are la baza polimeri acrilici in dispersie apoasa.
Este un sistem ideal atat in lucrarile noi de hidroizolatii acoperisuri, terase, balcoane si subsoluri, cat si in cele de reabilitare si intretinere a lucrarilor vechi. Una din caracteristicile principale ale acestei membrane o reprezinta reflectarea in proportie de aproximativ 95% a radiatiilor solare. Are o aderenta excelenta la majoritatea suprafetelor, este stabila la intemperii, prezinta o flexibilitate ideala si are un aspect lucios, deosebit de estetic.
Pe suprafetele metalice, cum ar fi acoperisurile din tabla, precum si pe cele din beton sau lemn, executam lucrari de protectie peliculara care prezinta o rezistenta deosebita la o serie de factori.

Multa lume nu constientizeaza importanta hidroizolatiei. Hidroizolatia este ca armata unei tari. Daca ea este slaba (armata este slaba), atunci finisajele, instalatiile si termoizolatiile sunt distruse (bogatiile tarii se risipesc fiind jefuite de dusmani). Se plateste ulterior mult mai mult pentru reparatii si intretinere periodica. Asa ca ar fi bine sa faci ce trebuie inca de la inceput.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap