Flori de primavara

flori de 8 Martie

Ieri am iesit in oras pentru ca m-am vazut cu o prietena. Venise din alta tara si am zis sa mai schimbam doua vorbe pe Centrul Vechi la noi in ors. Am fost la un restaurant care a fost renovat si totul era modern, iar mancarea avea un gust mai bun si mai diferit fata de alte restaurante din zona. Am vorbit despre site-uri, despre promovare, despre perceptia strainilor in privinta romanilor, despre frigul de afara, despre Facebook si nebunii care cred ca au o voce importanta in mediul online si despre vacante. Si apoi ne-am indreptat spre un magazin alimentar si am vazut zeci de corturi cu flori, cadouri si martisoare. Mai sunt 10 zile pana la 1 Martie si deja au aparut comerciantii cu buchete flori de primavara. Stiu ca toti barbatii vor cumpara cadouri in perioada urmatoare, iar foarte multe flori de primavara pe floria.ro sunt asezate in zeci de buchete superbe pentru doamnele si domnisoarele din viata noastra.

Atunci cand vine vorba de flori de primavara, noi cumparam de la florariile de la colt de strada. Iar acum chiar nu ducem lipsa de asa ceva. Dar sunt foarte putine florarii online care sa arate profesionist si de care sa fii multumit. Poate vreau sa comand niste buchete flori de primavara la un pret bun pe care sa le pot trimite la un birou, la o domnisoara acasa, la o profesoara sau chiar la o soacra. Floria.ro este insa in top florarii de la noi din mediul online. Am comandat de cateva ori de acolo si am fost multumit. Stiti ca daca era ceva in neregula cu aceasta florarie as fi scris imediat pentru ca nu o sa promovez pe acest site firme care nu se ridica la nivelul asteptarilor sau nu respecta clientii. Niciodata nu mi-a placut sa fiu fals si sa ascund anumite aspecte neplacute ale unei anumite firme. Nu e cazul cu Floria.ro

In final o sa va las cu un citat care mi-a placut la nebunie acum cateva zile. L-am descoperit pe Instagram, pe un cont al unei domnisoare din Bucuresti si suna cam asa: Nicio floare nu se ia la intrecere cu florile din jurul ei, ci pur si simplu infloreste.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap