Sfaturi de promovare a companiei

panouri publicitare

In trecut am promovat in mediul online case de pariuri si cazinouri si de cateva ori am fost invitat la conferinte unde se intalneau marile firme cu afiliatii, cu anumiti clienti care erau in top 10 pe google. Iar firmele mari aveau standuri expozitionale din materiale de ultima generatie care atrageau toate privirile. Pentru ca firmele care fac milioane de euro pe an angajeaza profesionisti cand e vorba de promovare, iar materialele de productie publicitara sunt foarte atractive.

Avantajele acestor standuri expozitionale
1. montaj rapid, in mai putin de 30 minute puteti monta un stand expozitional cu o suprafata de afisare de pana la 10 mp.
2. fara costuri suplimentare de montaj, orice persoana fara experienta in standuri expozitionale poate monta acest sistem de afisare cu usurinta;
3. structura flexibila, in editia expozitionala viitoare, puteti pastra si refolosi print-ul, sau il puteti inlocui, fara a mai fi necesara achizitionarea unor alte structuri.

Toate firmele din Romania au nevoie de standuri personalizate indiferent cu ce se ocupa: mobila, turism, sport, cazinouri online, poker, mancare, haine, etc. Nu poti sa astepti ca lumea sa ajunga la tine si tu sa nu faci nimic cand e vorba de publicitate. Trebuie ca firma ta sa fie vizibila si auzita peste tot, la televizor, la radio, pe siteurile mari sau mici, la conferintele unde exista zeci de standuri personalizate. Fara reclama, firma ta traieste sub pamant departe de ochii lumii. Nu vrei sa devii o cartita trista care sta la ani lumina de clienti si de profitul pe termen lung.

Conteaza enorm si omul din spatele unor standuri expozitionale. Mai jos aveti cateva sfaturi de promovare a companiei. Managerul de marketing trebuie sa aiba o atitudine deschisa si sa trateze cu respect atat pe ceilalti expozanti, cat si pe vizitatori. De asemenea, promisiunile trebuie respectate. Daca, de exemplu, promite unui posibil viitor client ca-i va da mai multe informatii prin e-mail sau stabileste o intalnire pentru zilele urmatoare, trebuie sa scrie mailul respectiv si sa nu uite de intalnire. Evenimentul nu trebuie perceput ca oportunitate de a vinde produse si servicii, ci ca pe una de a le face de a face publicitate, de a promova. Promovarea in vremurile noastre trebuie sa fie in procent mare daca vreti ca afacerea voastra sa prospere an de an.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap