Tehnologie si produse IT

tehnologie si produse it

Romania a facut pasi importanti in tehnologie si produse IT. Sunt firme mari si mici care au specialisti in domeniul IT care fac reclama buna Romaniei datorita profesionalismului de care dau dovada. Din aceasta cauza multe companii din afara tarii angajeaza studenti care sunt inca in facultate din acest domeniu. Pentru ca sefii acestor companii stiu ca trebuie sa fie primii in aceasta jungla a banilor si afacerilor mari. Si oamenii bine pregatiti si foarte tineri sunt greu de gasit. Dar Teamnet, care e o firma din Romania, are sute de angajati romani platiti foarte bine. Nu toti specialistii in IT abia asteapta sa plece din tara pentru ca Teamnet Romania ofera salarii bune si conditii de invidiat pentru altii.

Tara noastra produce tehnologie care cadastreaza o comuna medie de 8000 ha in mai putin de doua saptamani. Este vorba de o drona Enterprise, Hirrus, realizata 100% in Romania de Teamnet. Traim in secolul vitezei si toata lumea asteapta rezultate repede, dar in acelasi timp nimeni nu accepta o treaba facuta de mantuiala. Iar acesta drona, care arata ca in filmele SF, poate ajuta guvernele sau primariile din diferite tari sa rezolva problema terenurilor, a suprafetelor dinteritoriul lor fara probleme.

Dronele sunt vehicule fara pilot si reprezinta cea mai importanta inovatie din ultimii ani. Dronele se folosesc in domeniul militar, mai ales armata SUA care le foloseste pentru atacul din aer impotriva liderilor teroristi din intreaga lumea, se folosesc in agricultura si arheologie pana la jurnalism. Sunt chiar vlogeri care e folosesc pentru filmarea unor zone de tursim, dar nu in orase pentru ca aceste drone nu sunt acceptate de legea din Romania in cazul persoanelor private.

CEO-ul Teamnet Group, Bogdan Padiu, este cel care sta in spatele succesului Teamnet international. Pentru ca aceasta firma colaboreaza cu cu multe tari din Europa, dar si cu tari din lumea araba. Lupta contra birocratiei este aceasi in toata lumea. Si noi si lumea araba nu are nevoi de oameni nervosi care sa stea la cozi ca sa plateasca impozite, mai ales acum cand internetul poate rezolva orice. Orientul Mijlociu și Nordul Africii nu lipsesc din zonele acoperite de Teamnet in privinta tehnologiei si produselor IT.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap