Cadouri de Craciun de la Bottega Verde

Acum port barbă pentru că e sezonul rece și chiar îmi stă bine așa. Dar vara nu pot să stau cu acest look de viking și mă bărbieresc des. Problema mea este că am tenul foarte sensibil pentru că mă irit de fiecare dată după ce folosesc Mach 3. Dar sunt 2 loțiuni după ras care fac minuni pentru tenul meu ciudat. Și nu sunt doar povești pentru că am încercat zeci de spume sau gel de bărbierit sau orice balsam după ras ca la final să rămân doar la 2 produse de top. Iar un asemenea balsam se găsește doar la Bottega Verde. Acest produs UOMO-Balsam după bărbierit cu minerale revigorant l-am primit cadou anul ăsta și de atunci a rămas de bază pentru tenul meu.

Și pentru că vin Sărbătorile cei de la Bottega Verde s-au gândit să va facă câteva surprize plăcute. Reduceri până la -67% la peste peste 1000 de seturi cadou de cosmetice naturale pentru a îndeplini toate preferințele celor dragi. Iar dintre toate aceste cadouri de Crăciun pe care le puteți oferi, am ales 3 seturi cadou.

PACHET SPECIAL CRĂCIUN ÎNGRIJIRE CU ARGAN ȘI IRIS
Pachetul este special creat pentru sărbătorile de Crăciun și conține trei produse cosmetice cu argan marocan și lapte de iris. Pachetul este ideal pentru femeile ce sunt în căutarea unor produse cosmetice hidratante, delicate, ce protejează pielea.

PACHET SPECIAL CRĂCIUN COCOS
Pachetul este special creat pentru sărbătorile de Crăciun și conține produse cosmetice cu aromă de cocos. Pachetul este ideal pentru femeile ce sunt în căutarea unor produse cosmetice hidratante, emoliente, ce protejează pielea și au un parfum delicios de cocos.

SET CADOU-GEL DE DUS ȘI BALSAM DUPĂ BĂRBIERIT CU PIPER NEGRU
Stiu că sunt mulți bărbați care citesc acest site, așă că am și pentru voi un set care are 2 produse de îngrijire personală la doar 66 de lei.
Balsamul după bărbierit îndepărtează stresul după ras, are o absorbție rapidă și foarte important pentru noi e că nu conține alcool. După ce am folosit acest balsam am avut imediat o senzație de hidratare, iar pielea se simte catifelată. Știu că femeile preferă bărbații care poartă barbă de 3 zile, dar nicio femeie nu e înnebunită după pielea bărbatului iritată după ras.

În plus la acest set cadou mai primiți și gel de duș cu piper negru combinat cu derivații din ulei de măsline care ajută la o curățare foarte delicată.

You may also like...

2 Responses

  1. Cristina Marcu says:

    Sunt foarte bune produsele de la Bottega Verde. Eu am plasat doua comenzi pe site-ul lor pana in prezent si sunt extrem de multumita de toate chestiile pe care mi le-am ales. Ma bucur sa vad ca si barbatii scriu despre aceste produse. Chiar merita!

  2. Mike says:

    Au niste produse bune pentru barbierit. Si mi-a zis o gagica ca au si geluri de dus cu diferite arome, produse de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap