Distributie opel astra

opel astra

O masina trebuie intretinuta bine daca nu vrei sa ai probleme la drum lung. In viata ai parte de surprize placute sau neplacute si ar trebui sa te astepti la oricare dintre ele. Daca crezi ca le stii pe toate si nu schimbi kit de distributie opel astra cand iti spune omul cu experienta de la un service auto, inseamna ca traiesti in alta lume. Stiu ca sunt multi ca tine, dar putina modestie nu strica din cand in cand. Si daca un meserias de un service auto iti spune sa schmbi ceva la masina, ar fi bine sa il crezi pe cuvant. In cartea de service scrie ca merge pana la 100.000 km distributia, dar sfatul mecanicilor e ca ar trebui schimbata undeva pe la 80.000 km, trebuie sa ai in carte scris undeva daca a fost schimbata. Acum despre costuri pot sa-ti spun ca pe mine nu m-a facut sa stramb din nas pentru ca nu a fost o gaura in buget.

Nu apelati la oameni banuiti ca se pricep la masini sau piese de schimb. Daca este nevoie sa schimbati un kit distributie opel astra h cel mai bine este sa lucrati cu oameni la care ati mai fost si care au preturi bune pentru portofelul vostru. Stiu ca bugetul e important pentru toti si ar fi pacat sa platesti mai mult pentru un schimb distributie opel astra h la niste straini care spun ca sunt meseriasi. Lasati profesionistii sa se ocupe de masina voastra.

Acum 6 luni am plecat pana in Germania ca sa cumpar o masina si pe drum am intrat la un moment dat in panica pt ca nu prea mai tragea masina, am crezut ca s-a stricat debimetrul sau turbina. Am sunat de acolo la inginerul auto de la un service auto, mai precis AutoAtu la care ma duc des si mi-a dat toate detaliile si raspunsurile la problema mea prin telefon. Era fisurat furtunul de la turbo la intercoler. Asa ca ar fi bine sa aveti notat numarul de telefon al unui meserias care stie totul despre masini. Sau macar o carte de vizita sa aveti al indemana. Nu se stie niciodata cand o sa aveti nevoie de un sfat de la un specialist in materie de autoturisme.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap