Mobila dormitor tineret

mobila tineret

Am inceput sa vorbesc ca bunicii mei. Pe vremea mea, cei mici erau pe afara non-stop. Se jucau fotbal, se duceau prin parc, la scaldat sau la cirese. Nu era internet, nu existau telefoanele mobile. Chiar foarte putine familii aveau telefon fix unde iti puteai cauta prietenii apropiati cu un simplu apel la o ora acceptabila. Copiii comunicau prin batai scurte sau lungi ca un semnal MORSE in teava de caldura de la calorifer sau prin strigate de afara pentru ca ceilalti sa iasa la joaca. Asa am trait, dar vremurile se schimba. La fel s-a schimbat si mobila dormitor tineret de-a lungul timpului. Daca pe vremea comunismului, inainte de 1989, mobila era lipsita de originalitate, acum chiar avem de unde alege pentru ca exista o varietate de piese mobiler tineret de unde poti sa alegi.

Fiecare copil sau adolescent are trairi si gusturi diferite in muzica, in imbracaminte, in jocuri online sau filme si seriale. La fel sunt diferite si preturile pentru mobila dormitor tineret, iar copilul vostru nu ar trebui exclus atunci cand alegeti obiectele de mobile pentru camera lui. Exista multe magazine specializate in desfacere si prezentare de mobila , dar cred ca e mai bine sa va comandati voi cum si in ce fel vreti sa arate camera pentru cei tineri.

De ce sa alegi mobila la comanda?
Pentru ca poti masura camera celui mic si poti face in asa fel incat sa fie tot ce are el nevoie: pat, birou, chiar si o mica biblioteca, dar sa existe si un spatiu prin care cei tineri sa poata umbla de colo colo fara grija ca se pot lovi de mobilier. In plus poti sa alegi culoare mobilei de tineret, poti sa scoti anumite prti din mobilier care ocupa spatiu degeaba, poti sa faci camera pe gustul pustiului tau.

Culorile folosite in camera celor tineri, de la mobila pana la tapet trebuie sa fie vii. Sa nu fie mult negru sau maro pentru ca aceste culori inchise sunt valabile pentru camera parintilor sau sufragerie. Daca ai si un covor de culoare deschisa care sa fie in contrast cu aceste culori inchise, atunci chiar te pricepi sa iti aranjezi apartamentul.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap