Cum functioneaza alarmele auto?

E Decembrie și toată lumea e cu zâmbetul pe buze și se pregătește de Sărbători. Dar în același timp e anotimpul în care se fac cele mai multe spargeri de apartamente, dar și spargeri de mașini. Nopțile sunt mai lungi, oamenii nu mai stau mult pe străzi din cauza frigului, iar hoții de mașini ies la atac. Indiferent dacă ai o mașină scumpă sau una ieftină ar fi bine să fie echipată cu alarma auto de la Led24.
Alarmele auto functionează prin emiterea unui sunet destul de puternic scos în general de o sirenă, claxon, o voce inregistrată sau chiar de o combinație a acestora în caz de lovituri sau atunci când se va încerca deschiderea ușilor, capotei, portbagajului sau chiar și atunci când se va încerca pornirea motorului.

Mașina familiei mele a rămas de 2 ori fără seturi de chei și roată de rezervă pentru că tatăl meu nu avea niciun tip de alarme auto. Hoții forțau portbagajul și apoi era destul de ușor de umblat prin mașină. Dar după ce s-a întâmplat a doua oară, tata și-a pierdut încrederea în onestitatea românilor, nu a mai pierdut vremea și a cumpărat o alarmă.
Dacă vă treziți cu apartamentul devastat printr-o intrare prin efracție sau mașina spartă de niște hoți, va spun că nu e o senzație plăcută. Dar nu puteți să stați cu mâinile în sân și să așteptați să vă pierdeți bunurile din neglijență. Există alarme auto ieftine pe piața online de la noi așa că puteți dormi linștiți și în sezonul de iarnă.

Și pentru că e sezonul Sărbătorilor ar fi bine că mașina voastră să fie curată. Pentru că prima impresie contează și hainele de pe voi trebuie să arate impecabil, dacă nu aveți ultima apariție de costum sau palton de iarnă, măcar să fie curate. Iar o anumită spalatorie de haine in Bucuresti vă poate rezolva problema asta, dacă voi nu aveți timp să vă ocupați de ele.

Câteva sfaturi dacă va spălați hainele acasă:
Spălaţi la 30°C – pulovere, tricouri, blugi, paturi, eşarfe, pălării, fuste, pantaloni scurţi, sutiene, echipament de jogging şi toate hainele despre care ştiţi că nu vor suporta o temperatură mai mare;

60°C – lenjeri intimă, şosete, batiste, prosoape, lenjerie de pat, diverse uniforme, mai ales dacă lucraţi în domeniul medical, însă nu le amestecaţi cu cele ale celorlalţi membri ai familiei.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap