Tot mai multe romance poarta cu mandrie o ie autentica

anilu

Femeile din România sunt printre cele mai frumoase din lume. Asta nu o spun eu, ci toți bărbații de pe întreg globul pământesc. Și în ultimii ani, femeile de la noi din țară au început să poarte zeci de modele deosebite de ie românească brodată ca odinioară, cu artă și pricepere. O ie românească poate fi purtată în orice moment al zilei. Dacă ieși cu fetele la un pahar de vin, la un party în aer liber pe timp de vară, la un concert al unei formații cunoscute din muzică actuală, la o întâlnire romantică, la vizionarea unui film la un cinema în aer liber, o ie românească nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei care se respectă.

Știu că au apărut pe piață de la noi multe obiecte de îmbrăcăminte de tradiție, dar care sunt realizate in stil industrial, pe bandă rulantă. Nu e cazul magazinului online ANILU care are modele de ie traditională brodată manual si prețuri de la 190 de lei în sus. Ca să îți dai seama că o ie tradițională este realizată manual doar trebuie să te uiți pe dosul broderiei. Acolo se văd clar nodurile firelor. De aceea este bine să întrebi prietenele apropiate de unde îți poți cumpăra o ie autentică brodată manual.

Știu că e vară și ne topim de căldură. Oamenii ies doar seara în oraș, iar în timpul zilei se duc la piscină ca să se răcorească și să se bronzeze. Alții preferă să facă un grătar undeva la țară sau intr-o pădure prin apropiere de oraș. O bere la umbră, alături de niște mici și cârnați este plăcerea nevinovată a romanului. Și ne îmbrăcăm în culori deschise ca să ne fie cât mai răcoare. Iar o ie tradițională de la ANILU este realizată din bumbac 100% și asta conferă o stare de bine doamnelor și domnișoarelor pe timpul anotimpului în care razele soarelui sunt foarte puternice.

ie romaneasca

Un avantaj important al magazinului ANILU este că vă puteți alege modelul de ie tradițională destul de repede pentru că navigarea pe site este ușoară. Iar dacă modelul pe care l-ați ales nu este pe gustul vostru atunci când ajunge în mâinile voastre, îl puteți returna și va puteți comanda altceva. Există modele de ie tradițională pentru toate buzunarele.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap