Vecina si viteza la volan

Am un prieten bun care sta cu mine in cartier. Si are o vecina blonda care arata foarte bine. Ne stim intre noi si avem glume cu ea. Intr-o zi eram in printre blocuri si trebuia sa ma duc sa ma tund pentru ca aveam programare la frizerita mea favorita. Si cand sa trec strada, un Opel intra in viteza aproape sa ma loveasca. Era vecina prietenului meu, nervoasa foc. Si am intrebat-o pe facebook, seara, de ce circula asa tare, fara sa se uite in stanga si dreapta. Si mi-a zis ca s-a aprins un bec in bord si se grabea acasa. Am glumit ca am acasa o punga de beculete, sa o fac cadou ca sa fie la indemana. Dar nu este de ras. Daca trebuie sa schimbi anumite becuri auto nu mai trebuie sa stai pe ganduri. Noi am ras si am glumit in ziua respectiva, dar cand esti la volan trebuie sa fii responsabil.

Cine are masina stie ca sunt anumite becuri care se ard repede. Sunt becurile la pozitii si semnalizare care sunt foarte importante in trafic. Iar daca acestea nu functioneaza corespunzator, nu ai vrea ca politia sa te traga pe dreapta ca nu iti merge o semnalizare. Si chiar daca incerci sa ii explici ca nu ai stiut ca un bec nu functioneaza, politia nu te va ierta. Becuri auto gasiti la aproape orice magazin de la voi din oras sau in mediul online. E foarte importanta lumina pe timp de noapte. Chiar ieri am iesit cu un prieten bun sa mancam ceva si era sa dea peste un biciclist care nu avea nicio metoda de semnalizare. Era ceva negru pe o bicicleta, imposibil de vazut daca nu exista iluminat stradal. Dar nu s-a intamplat nimic si am scapat ca prin urechile acului de un accident.

Iar daca ai probleme cu anumite becuri pentru masina si vrei sa o iei la stanga si nu iti merge semnalizare, s-ar putea sa fii bun de plata daca intra unul in tine care se trezeste ca vrea sa depaseasca. Mai multe detalii despre farurile masinilor sau motocicletelor gasiti in linkul din aceasta fraza.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap