Campania de black friday la Savelectro

In perioada 24-26 noiembrie, va asteapta un weekend plin de promotii la Savelectro. Daca la alte magazine online, black friday dureaza cateva ore pentru ca produsele se vand repede, cei de la Savelectro va ofera un black weekend ca sa va alegeti produsele favorite. Nu mai trebuie sa mai puneti ceasul sa sune noaptea ca sa prindeti obiectul mult dorit la reducere. Acum aveti la dispozitie 3 zile pline in care sa faceti cumparaturi online. Promotiile vor fi la toate categoriile de produse, pana la 60%. Cititorii acestui site pot utiliza codul SAVBF pentru a beneficia de reducere 15% la restul produselor care nu se afla in promotie. Daca ati renovat apartamentul de curand sau incepeti o noua afacere, o cafenea sau un restaurant, o sa veti nevoie de becuri vintage sau becuri led pentru noua voastra locatie. Indiferent cat este de buna mancarea intr-un restaurant, daca servirea nu este in regula, daca desingul interior lasa de dorit sau mobila este de calitate indoielnica, atunci multi clienti vor pleca de acolo. De aceea sunt foarte importante toate detaliile intr-o locatie: de la un bec led Philips pana la corpuri de iluminat vintage.

Preferatele mele sunt becurile vintage. Pentru ca stilul industrial a castigat teren in domeniul amenajarilor de interior. Iar preturile pentru acest tipuri de becuri nu este mare. Acest tip de becuri se preteaza de minune in corpurile de iluminat din cupru, eventual cu abajur din sticla clara. Ce e fain e faptul ca pot fi utilizate si independent, ca un manunchi luminos ce se scurge din tavan. Sunt cel putin 3 restaurante la mine in oras care au becuri vintaje carea atarna din tavan in diferite modalitati de expunere si arata foarte interesant.

Mereu am asociat senzatia de confort cu lumina potrivita. Si eu petrec mult timp in camera mea unde scriu articole des sau in sufragerie. Si in fiecare camera am lumina diferita in functie de activitatile pe care le am. Iar in sufragerie am un bec vintage care ii da camerei un aspect aparte. Ar fi bine sa te simti bine in casa ta, iar atmosfera trebuie sa fie calda, primitoare. Mobila, becurile, covoarele de calitate, lumina care patrunde prin ferestrele mari, totul iti va aduce zambetul pe buze cand vii acasa dupa o zi grea de munca.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap