Videochat pentru incepatori

videochat incepatori

Ca în orice altă meserie de pe Terra există profesioniști și amatori. Unii au experiență în domeniu, au trecut prin multe și știu să se adapteze la anumite situații, alții sunt la început și au zeci de întrebări de pus. Când vine vorba despre videochat sunt 2 variante mari și late de a face bani în această meserie: să lucrezi ca amator de acasă sau să lucrezi la un studio specializat înconjurat de profesioniști. Dacă te apuci de așa ceva, decizia îți aparține, iar eu o să scriu în articolul ăsta în detaliu totul despre videochat.

În primul rând trebuie să știți că videochat-ul este legal în România de câțiva ani. Așa că trebuie să stați liniștiți în această privință și să vă concentrați atenția spre a face bani mulți. Dacă o să lucrați la un studio videochat trebuie să știți că toate femeile au contracte legale, pe care le semnează încă din prima zi de activitate și fiecare primește câte un exemplar. Ulterior, o data la 2 săptămâni, se întocmește un act adițional, în care se regăsesc toate detaliile activității modelului pe site-urile de videochat. Toți banii câștigați de către acesta figurează în acte și sunt impozitați așa cum prevede legea. Acum urmează întrebarea cum se face videochat? Răspunsul este destul de simplu. Ca afacere constă în asigurarea de interlocutori pentru cei care își doresc să poate aceste convorbiri și nu au cu cine, din diverse motive: singurătate, timiditate, timp sau distanță. Se poate discuta aproape despre orice, dar sexul rămâne subiectul numărul 1. Ca doar nu intri pe camere de videochat ca să vorbești despre politică, vreme, curs valutar, horoscop sau cine a marcat ultimul gol în meciul din Cupa Angliei cu o seară înainte.

Ca să lucrezi în acest domeniu ar fi bine să ai câteva calități: să fii feminină și zâmbitoare pentru că nimeni nu suportă oamenii supărați pe viață care o și mai arată prin gesturi, să cunoști limba engleză sau limba franceză pentru că acestea două sunt de circulație internațională, să ai un corp frumos și să te aranjezi de fiecare dată când te apuci de videochat și să fii provocatoare.

You may also like...

7 Responses

 1. E mult mai bine sa lucrezi la un studio de videochat, chiar daca esti nevoita sa imparti comisionul. Acolo, ai tot ce-ti trebuie, de la trainer, pana la aparatura si cursuri gratuite de engleza, machiaj, conversatie etc.

 2. Interesant articolul! Este evident ca e mai bine sa lucrezi la un studio de videochat, mai ales la inceput. Sunt multe studiouri serioase care te pregatesc si iti ofera machiaj, vestimentatie, etc..

 3. Wilma says:

  Videochatul este pentru toate cele care isi doresc sa aiba o stabilitate financiara, credeti-ma se observa fetele care au independenta si igurnta pe propria viata, cel putin din punctul meu de vedere.

 4. Maya says:

  Nu este nimic greu, nu atata timp cat iti place ce faci, eu cred ca este o solutie buna de a face bani si a devenit din ce in ce mai populara.

 5. Oana says:

  Cred ca este un avantaj sa fii incepator in videochat pentru ca daca incepi totul asa cum trebuie, cel mai probabil sa ai mai mult succes in comparatie cu o persoana care a lucrat mai multi ani.

 6. Andrada says:

  Chiar daca esti la inceput, in studiourile profesionale gasesti oameni frumosi, specializati, care iti ofera cursuri de specializare si care iti ofera suport pentru a ajunge un model de top. Este o meserie foarte frumoasa.

 7. rodica vechiu says:

  buna ziua sunt interesata sa fac videochat deoarece am.ramas somera dar sunt ancepatoare as vrea va rog mai.multe detalii .si ce conditii trevuie sa andeplinesc pt a face videochat deoarece sunt putin cu forme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap