Videointerfon casa

videointerfon

Traim in vremuri periculoase. Si aici nu ma refer la razboaie pentru ca noi, cei din Romania, suntem feriti de aceste nenorociri. De fapt de la al Doilea Razboi Mondial nu au mai fost conflicte majore armate pe vechiul continent. Lumea de la noi din tara e plina de infractori si aici nu ma refer la politicieni, o sa discutam si despre ei(cei care atunci cand ajung la putere uita de popor si se gandesc cum sa mai fure din banul public) in alt articol. Ma refer la infractiunile cu violenta, la cei care sparg case si apartamente cautand bani sau bijuterii. Iar unii s-au specializat sa intre in casa pe timpul zilei. Asa ca daca stai la casa ar fi bine sa instalezi niste interfoane video la preturi mici.

Un video interfon reprezinta un pas important spre siguranta ta. Exista prin cartierul meu zeci de videointerfoane instalate la case. In afara de asta, unii au si un caine de pasa de talie mare care sa pazeasca curtea. Iar altii mai pun pe fata casei, sus, un proiector de lumina pe senzori, in caz ca nu au caine de pasa. Si oricine trece aproape de casa, proiectorul de lumina se aprinde. Atentie, nu este un proiector de cinema asa cum va vine sa credeti in prima instanta. Este doar un proiector care are lumina puternica, dar foarte bun pentru siguranta familiei. Combinatia dintre un videointerfon electra, un caine de paza si un proiector de lumina sau mai multe asigura o protectie sporita proprietatii tale.

Daca vrei sa dormi linistit noaptea, atunci un interfon video nu trebuie sa lipseasca din arsenalul pe care orice om cu capul pe umeri il are impotriva hotilor. Cand e vorba de siguranta familiei tale nu trebuie sa te uiti la bani. Asa ca achizitionarea unui videointerfon casa nu ar trebui sa fie amanata la infinit.
In viata trebuie sa te astepti la surprize, placute sau neplacute. Si e bine sa te astepti la ce e mai rau. Iar daca nu ai facut tot ce depinde de tine ca apartamentul sa fie asigurat cu usi metalicce si sisteme de alarma, iar casa sa fie asigurata cu un videointerfon si un caine de paza sa nu te aud ca iti plangi de mila.

You may also like...

1 Response

  1. Live Studio says:

    Un videointerfon mi se pare o investitie foarte buna, mai ales ca e siguranta ta si a familiei tale in joc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap