Primavara prin cartiere

Primavara isi face simtita prezenta prin cartiere, printre blocurile de culoare inchisa unde doar un urs mare de plus roz pus la uscat e ca o pata de culoare intr-o mare gri, unde lumea umbla imbracata gros din cap pana in picioare. Inca e frig, chiar daca mai sunt doar 2 saptamani pana la 1 Martie. Iar frigul nu e fost niciodata prietenul meu cel mai bun. De aceea am in apartament centrala pe gaze care imi face viata mai buna. Iar tu, daca nu ai conditii bune in casa, nu mai sta pe ganduri si cumpara boilere electrice care sa mentina temperatura optima in cada ta atunci cand vrei sa faci o baie fierbinte dupa o zi petrecuta in frig. Un boiler ai si parintii mei la tara si merita toti banii. Sunt zile in care esti obosit, stresat si iti doresti sa stai intins in cada cu o bere langa tine si sa uiti de toate. E o senzatie placuta sa te relaxezi in apa fierbinte.

Sunt diferite boilere ca marime care se potrivesc intr-o baie mica, mai ales in blocurile construite pe vremea comunismului sau intr-o baie mare intr-un bloc construit recent sau intr-o casa cu niste camere enorme care iti aduc aminte de perioada aristocratilor din Romania.
Stiu ca toti suntem dependenti de energia electrica pentru ca eram la sala acum 2 zile si s-a oprit curentul de cateva ori. Si absolut nimic nu mai mergea, de la laptopul unde era muzica de calitate, pana la aparatele de finess, dar si la centrala electrica. Dar a venit curentul electric si toti am rasuflat usurati. Si niste boilere electrice depind de curentul electric, dar s-au dus vremurile in care acesta se intrerupea zilnic, asta era pe vremea lui Ceausecu cand se facea economie de energie.

Acum curentul electric se intrerupe foarte rar. Poate iarna, atunci cand prima zapada ii surprinde pe toti, ca in fiecare an. Dar un boiler electric merita toti banii daca vrei sa ai conditii bune pentru tine si familia ta. Caldura din casa si apa calda ar trebui sa fie ceva normal in Romania, iar noi sa fim sanatosi si relaxati in apartamentele noastre.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap